Koulun käytävälle suihkutettiin OC-kaasua Hattulassa – 15 henkilöä sai ensiapua

1

Koulun käytävään laskettiin tänään kaasua puolen yhdentoista aikaan kahdesta luvattomasta ilmeisesti OC-kaasusumuttimesta. Ampuma-aserikoksesta/lievästä ampuma-aserikoksesta epäillään kahta koulun 14-vuotiasta poikaoppilasta. Kaasulle altistuneista 15 henkilöä sai ensiapua paikalle hälytetyiltä ensihoidon yksiköiltä. Altistuneet olivat pääasiassa koulun oppilaita.

Kaasujen saantoa tutkitaan ja siellä epäillään olevan myös iältään rikosoikeudelliseen vastuuseen saatettavia. Kaasujen suihkuttajille voi langeta asiassa vahingonkorvausvastuuta.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Nyt varmaan polpo ja Suomen kansanmurha-hallitus näkee tilaisuutensa ”kieltää” mokomat suihkeet tykkänään, koska onhan olemassa riski, että jokunen suomalainen jää henkiin monikulttuurisuuden lihamyllyn jäljiltä.
    Vihreät, kommarit ja demarit – lue ämmät – ovat tätä mieltä nyt.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.