Snapchat on kaatunut – Tuhannet teinit kaaoksessa

4

Erityisesti teinien suosima Snapchat on kaatunut, ongelmaan ei ole vielä löytynyt ratkaisua.

Ongelma on Expressin uutisen mukaan servereissä. Vikaa yritetään korjata mahdollisimman pian.

Twitter onkin jo täyttynyt huolestuneiden teinien kirjoituksista ja eritoten suurimpina huolenaiheina on pitkien kirjoitusputkien, eli streaksien katkeaminen.

Kaatuminen kattaa kaikki maailman kolkat toistaiseksi. Down Detector kartta näyttää Snapchat ongelmat, jotka vaikuttavat käyttäjiin Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

4 KOMMENTIT

  1. Tulevaisuuden sota Euroopassa. Vihollinen kaataa sosiaallisen median ja sota on voitettu murtuneiden mielien ja joukkoitsemurhien takia.

  2. Onhan tämä teineille maailmanloppua pahempi katastrofi! Viis leivästä, turvallisuudesta ja jopa kodista, pääasia että some toimii.

  3. Ha-ha! Onhan se varmaan kivuliasta kun makaroonin muotoon surkastuneen selkärangan joutuu oikaisemaan, kun se perkaleen muoviläpyskä pimenee hetkeksi.
    ”Excellent!” – Mr. Burns

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.