Yhdysvaltain puolustusministeri James Mattis vierailee Helsingissä 6.-7.11.2017

0

Puolustusministeri Jussi Niinistö isännöi Yhdysvaltain puolustusministeri James Mattisin vierailua Helsinkiin 6.-7.11.2017.

Puolustusministeri Mattis osallistuu 7.11. Helsingissä järjestettävään Pohjoisen ryhmän (Northern Group) puolustusministereiden työistuntoon. Pohjoisen ryhmän istunnossa keskustellaan Pohjois-Euroopan turvallisuuskysymyksistä sekä alueellisesta ja transatlanttisesta puolustusyhteistyöstä. Northern Group -ryhmittymään kuuluvat Pohjoismaiden ja Baltian maiden lisäksi Alankomaat, Iso-Britannia, Puola ja Saksa.

Mainos

Puolustusministeri Mattisilla ja puolustusministeri Niinistöllä on lisäksi kahdenvälinen tapaaminen. Ministerit keskustelevat yleisestä turvallisuuspoliittisesta tilanteesta ja maiden välisen puolustusyhteistyön ajankohtaisista asioista.

Puolustusministeri Mattisin vierailun yhteydessä Suomi isännöi myös Yhdysvaltain, Suomen ja Ruotsin kolmenvälisen tapaamisen, jonka aiheena on puolustusyhteistyö.

Puolustusministeri Mattis tapaa työvierailunsa aikana myös presidentti Sauli Niinistön.

Lähde: Puolustusministeriö

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.