Saara Aalto valittiin suoraan Suomen Euroviisuedustajaksi ilman karsintaa

11

Saara Aalto on valittu suoraan ja ilman karsintaa edustamaan Suomea ensi vuoden Euroviisuissa, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa viisuhistorian aikana Portugalissa.

Asiasta tiedotettiin Uuden Musiikin Kilpailun lehdistötilaisuudessa, joka järjestettiin Hotelli Kämpissä.

Uuden musiikin kilpailu kuitenkin pidetään maaliskuussa 2018. Saara Aalto esittää kilpailussa kolme kappaletta, joista yksi valitaan Suomen edustuskappaleeksi.

Saara Aalto on tuttu muun muassa tv-ohjelmista Talent Suomi, The Voice of Finland ja Britannian X Factor. Laulaja-lauluntekijän haaveena on jo pitkään ollut Euroviisuihin osallistuminen.

– Tiedän, että minulle tämä matka tulee olemaan tosi mahtava ja huikea riippumatta siitä, mitä kisassa tapahtuu. Tietenkin lähdetään sillä asenteella, että Euroviisut voi voittaa – tai tulla toiseksi! Siinähän minä onnistun aina, siitä ei ole epäilystäkään, Aalto kommentoi.

– Ei ole ollenkaan sellaista ”kuhan nyt vähän jotain” -meininkiä, vaan kaikki tehdään täysillä ja hyvällä tavalla mietitysti. Tämä tulee olemaan aivan sairaan hieno juttu koko Suomelle! Minulla on vahva suomalainen ja kansainvälinen tiimi takana ja saadaan asiat isosti tehtyä, Aalto kertoo tänään julkaistussa tiedotteessa.

– Uskomme, että valovoimainen ja kansainvälistä uraa luonut Saara Aalto on valttikorttimme menestykseen. Laitamme nyt kaikki panostukset siihen, että meillä on kolme loistavaa kappaletta ja show’ta, joista paras nähdään toukokuussa Lissabonissa. Kuka Euroviisuissa pärjää ja miten finaaliin päästään on monen tekijän summa, kuten viisuhistoria on osoittanut. Uskomme, että meillä on nyt käsissämme menestysreseptin ainekset, UMK:n tuottaja Anssi Autio kertoo tänään julkaistussa tiedotteessa

3. maaliskuuta Metro Areenalta lähetettävän suoran UMK-lähetyksen  juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen.

Lähde: IL

11 KOMMENTIT

 1. Tulee mieleen vanha hevoosmies, joka joka kevät juoksi tupaan riemusta huutaen kun varsa syntyi, -”Nyt meillä on tosi voittajahevonen!”

 2. Suomi on menossa kohti täydellistä diktatuuria,joku päätää ja asia selvä. Tässä tapauksessa on hyvä että suomea ei edusta suomenruotsalainen tai muslimi, toivotan menestystä.

  • Niin, jos kahta edellämainittua ei ole valikoimassa niin ”kilpailutetaan” voittoon viivasuu lepakko.

   Meininki menee kyllä yhä oudommaksi, leikitään että on kilpailu ja siten vain julistetaan ”voittaja” ilman kilpailua.

 3. Liekö tämä nyt kompensaatio sille, kun suvakkiraadin äänestämä, laulutaidoton kiintiöpakolainen Sandja kävi munaamassa suomelian ja itsensä muutama vuosi sitten?

 4. Johan oli riman alitus jopa järjestäjiltä. Yks böönä laulaa kolme bisia ja niiden pitäisi edustaa koko kansan repertuaaria, joista pitäisi valita paras edustamaan Suomea ja suomalaisuutte. Edes Sara Aalto ei taida edustaa suomalaista elämäntyliä ja menoa.

 5. Ei hyvää päivää,no, tuskin tuo on juurikaan huonompi kuin edellinen. Häpeäänkin tottuu.

  • Totta, oli vähällä et BBC ottaa saaran meiltä nokan eestä, YLE osasi pelikortit ja nappasi saaran omaksi 🙂 Hyvä et saaralla on isänmaallisuutta vielä ja lojaaliuutta suomea kohtaan. ja meiä saara se sentäs osaa oulun murretta, ”ookkonää” esim ja ”kyssyy” ihanaa..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.