Suomalainen kullankaivajavideo poiki aitousepäilyjä ja Raisiossa kuvatun parodiavideon – Katso!

1

Julkaisimme kaksi viikkoa sitten jutun YouTubessa julkaistusta, tiettävästi ensimmäisestä suomalaisesta gold digger -videosta. Kyseinen video on kerännyt reilussa kahdessa viikossa jo yli 400 tuhatta katselukertaa. Katso alkuperäinen juttumme tästä linkistä.

Kuitenkin suurin osa videota YouTubessa kommentoineista pitää videota epäaitona ja feikkaamisena. Tubettaja De Maagus julkaisi YouTubessa videon, jossa ruoditaan alkuperäisen videon uskottavuutta ja videossa esiin tulevia kysymyksiä herättäviä yksityiskohtia.

Lopussa tubettaja kertoo oman mielipiteensä, jonka mukaan video ei voi olla aito.

Lisäksi Paulin pelivideot -kanava on julkaissut oman Raisiossa kuvatun parodian kullankaivaja-videosta. Kanava kommentoi omaa videotaan sanoilla: ”Tämä video syntyi yhden illan innostuksesta parodisoimaan ylinäyteltyjä ja selviä feikkiprankkivideoita.”

Katso parodiavideo mainoksen alapuolelta.

Katso myös:

Suomessa kuvattu gold digger -video osuu heti kultasuoneen – Katso!

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.