Joutuuko Marine Le Pen syytteeseen twiiteistään? – Syytettäneen ISIS-propagandan levittämisestä

5

Ranskan Kansallisen rintaman puheenjohtaja Marine Le Pen saattaa joutua syytteeseen vuonna 2015 julkaisemistaan twiiteistä, jotka sisälsivät kuvia ISIS-terroristijärjestön raakalaisuuksista. Ranskan parlamentin alahuone on vartavasten poistanut Le Penin syytesuojan ja siten häntä voidaan syyttää oikeudessa rikoksista siinä missä rivikansalaistakin.

Le Pen näkee syytesuojan poistamisen poliittisena tekona ja loukkaavan hänen sananvapauttaan. Yhdessä Le Penin jakamista kuvista näkyi yhdysvaltalainen toimittaja James Foley murhattuna. Le Pen poisti kuvan Foleyn perheen pyynnöstä ja kertoo, ettei tiennyt kuvassa olevan kyseinen toimittaja. Myöskin EU-parlamentti on poistanut Le Penin syytesuojan samaisesta syystä.

Lähde: KSML

5 KOMMENTIT

  1. Totuuttahan ei saa näyttää, kuten sitä mitä islamistit tekevät ihmisille. Ja ajojahdin järjestäjinä ovat islamistien toimet mahdollistaneet tahot. Sairasta. Ja taas propagandatarkoituksessa kuvia tekeviä ja levittäviä islamisteja ei sitten saada milloin milläkin tekosyyllä oikeuden eteen vaikka sijaitsisivatkin euroopan maaperällä.

  2. Tää touhu on mennyt vielä kierommaksi kuin saattoi uskoakaan. Tottakai noiden teoista saa levittää kuvia. Marine ei ole tehnyt siinä mitään väärää. Ei ole pakko katsoa, jos kuvat hirvittää.

  3. Eikös rnaskalaisten pitänyt olla niitä radikaali.kommunisteja jotka suorittavat vallankumouksen aina aika-ajoin? MItä on tapahtynyt sille kansalle? Onko siihen tullut jo ”liikaa vieras DNA:ta”?

  4. Totuuden näyttäminen käännetään rikolliseksi. Onko tämä sitä valtiovallan informaatiosotaa.

  5. Suomessa on islamisteja ja jopa suomalaissyntyisiä islamisteja jotka levittävät ISIS-propagandaa raakoine materiaaleineen. Miksi näitä ei haluta oikeuden eteen? Miksi näitä suorastaan suojellaan ja tarkoittaako ”Suojelupoliisi” juuri tätä suojelua?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.