Katso video: Hjallis Harkimokin lyttää vihreät – ”Onks nää ihmiset ihan tyhmii…”

5

Hjallis Harkimo lyttää omalla youtube-kanavallaan vihreiden Touko Aallon aikana laiskaksi ja aikaansaamattomaksi muuttuneen oppostitiopolitiikan, tai sen olemattomuuden. Tämän lisäksi Harkimo perkaa Fatim Diarran facebookkiin ymppäämää lausuntoa ja siihen liittyvää ilmeistä ja monipuolista harkitsemattomuutta. Kokoomuksen kansanedustaja ei sanojaan säästele ja huomauttaa esimerkiksi vihreiden puolueristeilyn huomattavimman annin olleen Aallon tyttöystävän leiskautus ”Kaikkea voi panna niin paljon kuin haluaa”.

Katso video mainoksen jälkeen.

Lähde: Youtube

5 KOMMENTIT

  1. Kyllä Hjallis, nää vihreät ihmiset on ihan vitun tyhmii. Mitä sitä selvää asiaa kyselemään.

  2. ”Aallon tyttöystävän leiskautus ”Kaikkea voi panna niin paljon kuin haluaa”.

    Niin ja vielä, vaikka vihreät kaikkensa yrittävätkin himonsa tyydyttääkseen, niin kaikkea ei todellakaan saa panna niin paljon kuin haluaa, tai ollenkaan, kuten lapsia, lähisukulaisia, eläimiä tai kuolleita. Asiantilaa toki yrittävät vimmalla saada muutetuksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.