Laura Huhtasaari rehellisenä: Ajoin reilua ylinopeutta

5

Perussuomalaisten presidenttiehdokas, kansanedustaja Laura Huhtasaari kirjoittaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

Rakkaat ystävät. Haluan tunnustaa teille jotakin. Ajoin tässä syksyllä reilusti ylinopeutta ja sain sakot. Pahoittelen asiaa. Otan tästä opikseni. Haluan, että kuulette tästä ensin minulta. Haluan lisäksi kiittää sakot kirjoittanutta partiota asiallisesta ja ystävällisestä toiminnasta tilanteessa, joka ei ole mukava.

Lähde: Facebook

5 KOMMENTIT

  1. Eduskunnassa on monta tuomittua rattijuoppoa ja ylinopeutta rikkonutta. Laura taitaa olla ensimmäinen joka kertoo itse ylinopeudestaan rehellisesti. Siitä hatun nosto Lauralle ja samalla ääni vaaleihin.

  2. Ihanko totta ja nyt sitten pitää julkisesti katua moista. Ei taida olla ihan kaikki kotona. Äänestän silti Lauraa, koska toi maahanmuuttoteema on kaikkein tärkein asia maan tulevaisuuden kannalta.

  3. Tämä nainen tuntee olevansa lain yläpuolella ja omaavansa oikeuden ajaa ylinopeutta. Jo se että osoittaa yleistä piittaamattomuutta lain kirjaimesta tarkoittaa että ei ole sovelias presidentiksemme.

  4. Tässä asiassa pitäisi kaikkien yhtyä yhteiseen synnintunnustukseen, sillä tuolla maantiellä ajaessa näytää jokainen ajavan ylinopeutta. Mikä onkaan se ylinopeus, jonka tähden pitää sitten ryhtyä julkiseen anteeksipyytämiseen? Poliitikoilla tämä on tietenkin julkisuuskuvan vuoksi kinkkisempää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.