Porovarkaus Taivalkoskella – Tuomioon johtavasta vihjeestä 2000 euron palkkio

Taivalkosken Tyräjärven eteläpuolella olevan Kälkäjänlammen luota on löytynyt tapetun poron jäänteet. Poliisilla on syytä epäillä asiassa rikosta.

Kälkäjänlammen luona olevalla sorakuopalla on ollut syksyn aikana metsästäjiä leiriytyneenä ja on mahdollista, että heillä olisi jotain tietoa asiasta.

Pudasjärven merkkipiiri, johon kuuluu useita alueen paliskuntia, on luvannut tuomioon johtaneesta vihjetiedosta 2000 euron palkkion. Vihjeitä voi antaa suoraan Taivalkosken poliisille tai Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

One thought on “Porovarkaus Taivalkoskella – Tuomioon johtavasta vihjeestä 2000 euron palkkio

  • 8.11.2017 at 14:59
    Permalink

    Jaa-a. Pitäisi nyt ensin pitää pää kylmänä ja ajatella ”ketkä” sen olisivat voineet tehdä? Mutta eipä hätä ole tämän näköinen. Mikäli syyllinen(set) ovat ”oikeanlaista” väkeä, voidaan tämä kaksi tonnia tilittää heille tehdystä työstä ja vaivannäöstä, josta he saavat nimensä lehteen suurina sankareina, jotka ovat ”juosseet” poron perässä sillä aikaa kun lantalaiset sen sijaan saman aikaisesti ottivat selfieitä itsestään Levillä. Tästä voisi jopo-saulilta kysyä mitä hän ajattelee tästä kaikesta ja MEISTÄ!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.