Seurakunta perui Laura Huhtasaaren vaalitilaisuuden Vantaalla: ”Emme varaa kirkon tiloja tällaiseen”

14

Perussuomalaiset joutuvat muuttamaan tämäniltaisen tilaisuuden luonnetta Vantaan Tikkurilassa sen jälkeen, kun seurakunta peruutti puolueen tilavarauksen Vantaan seurakuntien auditoriossa.

Tikkurilassa järjestetään tänään keskiviikkona perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren kampanjaan liittyvä tilaisuus, joka alkaa kävelykadulla. Sen jälkeen puolueen oli tarkoitus jatkaa tapahtumaa Vantaan seurakuntien auditoriossa Unikkotiellä.

Tila varattiin samalla PS-foorumi -nimikkeellä, jolla sitä on vuokrattu myös aiemmin. Seurakuntien käsitys oli, että kyse on kokouksesta, ei vaalitilaisuudesta. Tapahtumaa kuitenkin mainostettiin vaalitilaisuutena perussuomalaisten Facebook-sivulla, jossa puhutaan ”presidentinvaalivankkureista”.

Vantaan seurakunnilla on kuitenkin sääntö, jonka mukaan auditoriota ei varata vaalitilaisuuksiin. Tähän vedoten seurakunta peruutti varauksen.

Vantaan seurakuntien vs. yhtymän johtaja Anita Savioja muistuttaa, että kirkko ei Vantaalla anna toimitiloja virallisiin vaalitilaisuuksiin tai politiikkaan liittyviin asiakastilaisuuksiin.

Seurakunta ja puolue sopivat, että vaalitilaisuus perutaan, mutta kokousvarausta ei. Tiloissa pidetään vain jäsenille suunnattu koulutustilaisuus.

Lähde: K&K

14 KOMMENTIT

  1. Vain todellinen vihasaarnaaja kelpaa Tikkurilan Srk:lle. Pommivyö on poikaa. Pommivyö Halleluja!!!
    Niin ja mikä pahinta!!! Laura Huhtasaari on kristitty ja perustaa elämänsä Jumalle, mutta ei Kari Mäkiselle. Mehän kaikki tiedämme, että Kari Mäkinen ja Jumala eivät mahdu samaan ”tilaan” yhtäaikaa.

  2. No eihän tästä nyt kannata hermostua, koska syy on täysin periaatteessa olla vuokraamatta tilaa poliittisiin tarkoituksiin.

  3. En edelleenkään ymmärrä miksi joku kuuluu vielä kirkkoon. Maksatte kirkollisveroa siitä että rättipääraiskaajat saavat kirkon suojelua.

  4. 80 luvulla erosin kirkosta, jälkikasvuni aikuisia ihmisiä, kumpikaan ei kuulu kirkkoon. Turha maksaa mitään jostain huuhaasta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.