Halla-aho sivaltaa sinisiä: Saako peräkontissa kuljettaa ihmisiä säälittävissä tapauksissa?

13

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sivaltaa sinisiä juuri julkaistussa Facebook-päivityksessään. Halla-aho kirjoittaa:

Kävin autokoulun vuonna 1989. Siellä opin, että kuorma-auton tai pickupin lavalla saa kuljettaa ihmisiä ”säälittävissä tapauksissa”. Päteeköhän sama peräkonttiin?

Päivityksellään Halla-aho viittaa äskettäin julki tulleeseen tietoon, jonka mukaan Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen salakuljetettiin pääministeri Juha Sipilän juttusilta Kultarannasta auton peräkontissa mediahuomion välttämiseksi.

Lähde: Facebook

Katso myös:

Soinin valtiosihteeri salakuljetettiin Sipilän luota Kesärannasta peräkontissa

13 KOMMENTIT

  1. Hah hah! Siinä vaiheessa ihminen on varmasti ylpeä elämästään ja asemastaan kun isot pojat kuljettavat kuin betakoiraa peräkontissa 🙂

  2. Oliko autossa koirankuljetus tila verkolla eristettynä. Muuten uuvatit syyllistyivät eläin rikokseen.

  3. Tieliikennelaki kieltää moisen kuljetuksen. Täytyy olla istuin jossa on turvavyöt. Sakon arvoinen kuljetus. Eikä perusteita koska ilmeisesti autossa on ollut vapaita istumapaikkoja jos uutinen pitää paikkansa.

  4. Sipilä,Orpo ja Soini valehtelivat äänestäjilleen ja Suomen kansalle. Se olisi nyt ERON paikka ja heti.

  5. Ei hitto minkälaisia pellejä meidän maata johtaa. Miten tuon jälkeen kukaan voi ottaa tämän maan hallitusta tosissaan. Pahinta on että nämä hallituksessa olevat kierokallet tahraavat meidän tavallisten suomalaisten maineen. Hallituksen erottava HETI ja uudet vaalit. Puolueiden pitää vielä nämä kieroilijansa laittaa jäähylle tai parempi jos erottavat ja sanoutuvat irti jos haluavat uskottavuutensa demokraattisina puolueina säilyttää.

  6. Suomen päättäjistä on tullut koko maailman vitsi. Kas kun ei itse pääsikaa kyyditä peräkontissa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.