Li Andersson kysyi Sipilältä syytä Soinin valtiosihteerin takakonttiin survomiseen – Vastaus taattua Sipilää…

1
Li Andersson: Vasemmistoliiton puheenjohtaja

Muunmuassa Nykysuomi kirjoitti tänään paljastuneesta tapauksesta, jossa Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen oli vierailemassa pääministeri Juha Sipilän luona kesärannassa. Vierailun ajankohta, 11.6 oli jo sinänsä erikoinen sillä perussuomalaisten puoluekokous oli tuolloin käynnissä Jyväskylässä, mutta todellinen yllätys oli Virtasen salaperäinen poistuminen auton takakontissa. Toistaiseksi syytä takakonttimatkaan ei olla kuultu ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson tivasikin sitä tänään eduskunnassa. Andersson kysyi Sipilältä mistä parivaljakko oli keskustellut ja miksi Virtanen oli poistunut auton takakontissa.

Vastaukseksi Andersson sai puoli-vitsikkään ”sutkauksen” joka ei loppujen lopuksi vastannut kysymykseen.

-”Tapaan kyllä saattaa omat lapseni autoon ja varmistaa, että he siitä lähtevät, mutta sitä en tiedä, miten Virtanen on poistunut Kesärannasta eteenpäin.”

Mainos

Pääministeri kertoi keskustelleensa Virtasen kanssa perussuomalaisten tilanteesta, sen enempää yksityiskohtia erittelemättä. Sen lisäksi hän kertoi keskustelun tapahtuneen puoluekokouksen jälkeen. Politiikassa on liikkunut yhä vahvoja huhuja, joidenka mukaan Sipilä olisi tiennyt perussuomalaisten mahdollisesta hajoamisesta Jussi Halla-ahon mahdollisen puheenjohtajaksi valinnan jälkeen. Kuten aiemminkin, Sipilä kiisti kaikki vihjaukset tällaisesta.

-”Ennen perussuomalaisten puoluekokousviikonloppua hallituksella ei ollut tietoa siitä, että perussuomalaisten puolue voisi hajota kahtia.”

Sipilä ampui alas myöskin huhut hallituksen ongelmista toteamalla hallituksen toimintakyvyn olevan hyvä.

Lähde: IS

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Tiesihän se Sipi tämänkin, käsittämätöntä vain on se että miten perus-suomalaisista irtaantuneet voivat jatkaa ministereinä ja muina kun heitä ei ole kukaan äänestänyt?!!? Jättäessään puolueensa he jättivät äänensä!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.