Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoituksen epäillystä liikennerikkomuksesta Kesärannassa 11. kesäkuuta

4

Julkisuudessa on esitetty tietoja, joiden mukaan pääministerin virka-asunnolta Kesärannasta olisi poistunut sunnuntaina 11.6.2017 henkilö auton takakontissa. Helsingin poliisi vahvistaa, että tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus liikennerikkomuksesta.

‒ Esitutkintaa ei ole vielä aloitettu, ja päätös siitä tehdään myöhemmin. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tapauksesta muuta kerrottavaa, emmekä ota kantaa henkilön henkilöllisyyteen, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

Mainos

Mainos

4 KOMMENTIT

  1. Suomessa on kaikki asiat päin helvettiä ja syöttöporsaat leikkii takaluukkuleikkejä. Nämä pellet tarvisivat kunnon kurmuutuksen SUOMI 100 vuotta hengen mukaisesti -loppu tälle sikailulle on jollaintapaa tehtävä!

  2. Sipilän mahtikäskyllä poliisi joutuu luopumaan syytteistä. Tähän on tultu,miten on mahdollista että lestadiolainen pääministeri pyörittää Suomea kuin hullu persettä. Olisiko kansan aika nousta barrikaadeille. Äijä lypsää satoja miljoonia pojilleen,serkuilleen ja tutuilleen. Aina löytyy jostakin paskakeissistä tämän huru ukon nimi.Pyytää tänne kusettamalla kymmeniä tuhansia rintamakarkureita, vokkibisnes se vasta bisnes onkin. Suomi on kuralla ja uskottavuus mennyt ja nyt vielä takaluukku skandaali. Vittu meille nauretaan Euroopassa kippurassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.