Poliisi pyytää vihjeitä: 50 000€ timanttisormus hävinnyt Stockmannin hullujen päivien aikana – Oletko nähnyt kuvan sormusta

Tampereen Stockmannin hullujen päivien aikana, 14.10.2017, katosi asiakkaan hallusta noin 50.000 euron arvoinen timanttisormus, josta kuva liitteenä. Sormusta ei ole palautettu Stockmannin henkilökunnalle tai löytötavaratoimistoon.

Sormus on valkokultainen ja siinä on kolmen karaatin timantti. Koru oli katoamishetkellä ollut pienessä pinkin värisessä kangaspussissa. Korussa ei ole kaiverrusta, mutta timantissa on yksilöivä numerosarja, jolla se voidaan tunnistaa.

Asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisin puhelinvastaajaan, 0800 90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Sormusta hallussaan pitävää kehotetaan toimittamaan sormus poliisille.

Kadonnut sormus

4 thoughts on “Poliisi pyytää vihjeitä: 50 000€ timanttisormus hävinnyt Stockmannin hullujen päivien aikana – Oletko nähnyt kuvan sormusta

  • 10.11.2017 at 16:52
    Permalink

    herää vain kysymys että miksi sormus ei ollut sormessa…

    Reply
  • 10.11.2017 at 17:50
    Permalink

    Kuka enää poliisille mitään vihjeitä antaa? Poliisi on osoittanut että se ei puolusta enää suomalaisia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.