Viikon vitsi: Tarja Halonen maakuntamatkalla

2
Mainos

Alkavan viikonlopun kunniaksi on aika keventää hieman tunnelmaa vitsin muodossa.

Presidentti Tarja Halonen muisteli vaalikampanjaansa. Erityisesti mieleen tuli tapaus, kun vaalikiertue oli saapunut Jyväskylään. Vaalitilaisuuden alkuun oli vielä pari tuntia aikaa, joten matkasta väsynyt Tarja ajatteli, että siinähän ehtii vielä hyvin ottaa pienet kauneusunet.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen: ”Minä kun käskin avustajani tuoda minulle takahuoneeseen huovan, niin se pevkele toikin minulle pvostituoidun!”, Halonen sadattelee.

Mainos

Mainos

2 KOMMENTIT

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.