Sipilä vihdoin myöntää kuulleensa ”loikkareista” etukäteen – Vastaa kyselyyn pitäisikö Juha Sipilän erota

83

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) vakuuttaa Helsingin Sanomille yhä, että mitään suunnitelmia perussuomalaisten kahtia halkeamisen varalle ei hallituksessa ollut tehty ennen perussuomalaisten kesäkuista puoluekokousviikonloppua.

Sen sijaan Sipilän mukaan hallituksessa oli pohdittu hallituspohjan venyttämistä perussuomalaisista hallituspuolueisiin mahdollisesti loikkaavien kansanedustajien, kristillisdemokraattien ja Rkp:n avulla.

”Meidän ajatus oli se, että jos [perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi] Halla-ahon kanssa keskustelu johtaa siihen, että hallitusyhteistyö perussuomalaisten kanssa päättyy, ja jos edustajia muutamakaan siirtyy hallituspuolueisiin, hallituspohja voisi olla mahdollinen kristillisdemokraattien ja Rkp:n kanssa”, Sipilä sanoi.

Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat. lue koko artikkeli TÄÄLTÄ 
(Kysely mainoksen alapuolella, Samasta ip:stä tulleet ”bottaukset” poistuvat automaattisesti kyselystä)

Mainos

83 KOMMENTIT

  • Kyllä saa, johan se on nähty. Juha on pääministerin paikalla juuri niin kauan kuin kokoomuspomot haluavat, kenenkään muun mielipiteellä tai suomen lailla ei ole tässä asiassa mitään merkitystä.

  • Koko hallituiksen erottava.Lisäksi koko halltuksen väeltä passit ja kansalaisuus poistettava ja karkotettava missä pippuri kasvaa.Lisäksi koko omaisuus valtiolle ,koska haalineet sen rikoksella.Lisäksi vielä sukulaisetin koknkaan ja omaisuus valtiolle ,on myös isoveli suhteilla hankitua.

 1. Koko hillotolppa jengin pitäis saada kenkää on joka ukko vaiedellut niin perkeleesti. Ja kuvittelevat että joku uskoo heitä jatkossa.

 2. Kyllähän pääministerin ja ministereiden pitää olla rehellisiä, se on ensimmäinen edellytys tehtävässä. Ei maan asioiden hoito voi perustua valheelle tai tosiasioiden peittelemiselle.

 3. Kuka tilalle ? Joku yhtä halveksittava Kepun uusliberaali vai Kokoomuksen vielä tuhoisampi kyky tyyliin Käteinen, Stubido ?

  • Oikeassa olet, että kun pitää sikalaumasta valita sorkkien muodon perusteella niin kärsä ja hampaat jäävät vähemmälle arvioinnille. Koko kepun ns. oikeistosiipi on Suomelle tuhoisa!

 4. Juu juu, pois vaan. Hāviāis bernerin kans vaikka maan alle, ei kukaan tollasia ihmiperseitā tarvitte pāāttāān kansan puolesta asioita.

 5. Ei tarvitse eikä saa erota , vaikka meetia niin haluaisikin, vasemmisto meetia nimittäin. Hän on kaikkien aikojen paras pääministeri suomessa. Ja kansa on Hänet suurella enemmistöllä virkaan valinnut , ja on ensimmäinen Pääministeri jonka johdolla on Suomi lähtenyt nousuun, ja nousu jatkuu.

  • Suomen talous lähti nousuun kansainvälisten suhdannenousun kautta. Sipilän sipistelyt köyhien kyykyttämiseksi eivät siihen vaikuttaneet kärpäsen kakkoja enemmän, paitsi että ne kakat läsähtivät köyhien silmille… Häneen uskottiin ja luotettiin alussa liikaa – pitihän se kokeilla mitä elektroniikkainsinöörikin osaisi kun muutkaan eivät osaa, noita yhteiskunnallisia asioita, eikä sitten osannut hänkään vaan joutui pässin rooliin hommassaan!

   • Totta, uskonlahkon mies..saa anteeksi kaikki kun kerran seuroissa käy…sama puhuuko pää vai pers,,,samaa tavaraa tulee, uskovaisilla vaan tärkeää saada kusetettua rahat pois köyhiltä, mutta pakolaisille sitä kyllä riittää

 6. Sipilä valehteli ja valehteli siitäkin kun kysyttiin valehtelitko. Lesta valehtelee aina ja Sipilä ei ole poikkeus. Juha Sipilä , älyätkö itse erota niin kuin mies vai haluatko monoa perseeseen ja luikit kuin vanha ämmä karkuun. Saat ihan itse päättää.

 7. Kyllä kun lukee Suomi 100 viestiä ,siinä kyllä näkee selvästi ,että koulutukseen olisi pitänyt satsata runsaammin , noin sivistymätöntä kirjoitusta harvoin jos koskaan saa lukea näistäkään kommenteista,

  • Aivan, Sipilä sos-hallituksen kanssa ovat karsineet raakalla kädellä koulutuksesta, päästäneet kulttuurimarksismin ja setan aivopesun koululaitokseen. Ovat toteuttaneet kalergi-suunnitelmaa, rikkoneet Pariisin rauhansopimusta, perustuslakia ja naapuruussopimusta tekemällä laittomia sopimuksia ja päästämällä vieraan maan joukkoja maahamme. On paree että Sipilä lentää pihalle kun kerran lentää ja saman hillotolpan mukana saa mennä koko hallitus. Uudet vaalit, ei Suomi ja suomalaiset kaipaa omanedun tavoittelijoita, vaan koko kansaa kuulevia ja kunnioittavia kansanedustajia ja ministereitä, joille rehellisyys on kunnia-asia eikä maan myyminen ulkomaille halavalla.

  • Eipä oo hääviä luettavaa toi sunkaan välimerkkisirkus ja pilkun päätit vielä loppuunkin täräyttää.

 8. Tarkoittaako se,että Suomi on nousussa sitä että,Sipilä sai sen aikaan? Voisitteko valaista äijää,jonka älykkyysosamäärä on paljon pienempi kuin oma kengännumero????

 9. Umpikiero valehteleva ministeristö pihalle. Sipilä, Berner, Orpo ja Soini. Jokainen puhunut totena muunneltua ja omiin etuihinsa sopivaa totuutta.

  • Tänään tuli EI puolelle yli 30000 ääntä tunnissa. Ihan selvästi joku laitaa sinne ääniä rovosoi kyllä puolta. Täysin paska lehti. Lisäksi laittakaa kunnon serveri että toimii, ei tälläistä viitsi lukea kun ei toimi.

 10. Korjatkaa tuo äänestyskoneenne. Samasta osoitteesta voi äänestää vaikka miten monta kertaa. Rehellinen pitää olla. Tuo ei oikein ole hyvää mainosta.

 11. Sipilä näyttelee vain pääministeriä. Mutta todellisuudessa hän käyttäytyy kuin sarjamurhaaja. Kyyninen sarjamurhaaja. Jättäköön talonsa nyt marokkolaisille, irakilalaisille ja afganistanilaisille nuorille miehille. Hehän ovat niin avun tarpeessa, eikö niin Sipilä. Samaan taloon jääköön myös Sipilän vaimo ja tytär osoittamaan vieraanvaraisuutta tulijoille. Katsotaan miten käy. Joutuuko Sipilä tekemään lisää ruumisarkkuja. Jos matut joukkoraiskaavat Sipilän vaimon ja tyttären se on tulkittava että Sipilän vaimo ja tytär ovat kiihottaneet matut joukkoraiskaamaan heidät. Kaikki muu on tietysti vihapuhetta Sipilän oikeusvaltiossa.

 12. Korjakkaa tai poistakaa äänestyskone, tuonnehan naputtaa ääniä kuin golman-sachs eduskuntavaaleissa.

  • Tuo äänestyskone on yhtä luotettava, kuin nykyinen hallituksemme. Sipilä uskonveljineen näpyttelee Ei-ääniä kännyköillään koko illan, kun äänestyskone ei rajoita äänten määrää…

  • Jotain hämärää siinä on. Muuten niitä tipahtelee hyvin harvakseen. Hakkeroitu tai ostettu klikkkauksia.

 13. Hah kun kyllä äänet oli 48000 niin alkoi ei äänet nousta, nyt yhtäkkiä oli yli 61000 ei ääntä, intasta saa ääniklikkauksia satasella 50 000

  • Siis Intiasta. Ja satasiahan määrätyllä taholla riittää. Tuommoiset harppaukset äänimäärässä viittaavat kyllä vahvasti vilppiin.

 14. Tämä äänestys on kyllä täysi farssi. Ei-äänien nousu pysähtyy aina välillä odottamaan, kuroisivatko kyllä-äänet rakoa kiinni. Sitten taas nokitetaan kuin pokerissa tai huutokaupassa. Ei todellakaan mikään rehellinen äänestys.

 15. Onpa ”luotettava” äänestys, kun pystyy miljoobna kertaa äänestämään. joku klikkailee ei ääntä urakalla. Laittakaas toimiin tuo systeemi kun kuuluukin, eli kerta per tyyppi.

 16. Mikä feikki äänestys, taitaa olla suvakkimedia, tuo äänestyskone on syvältä!!!!

 17. Suomeen tarvitaan kokonaan uusi perustuslaki ja hallintomuoto. Ei se huijareiden vaihto auta kun koko järjestelmä on rakennettu sellaiseksi kuin se on..

  • Ja ennen kuin joku alkaa taas lällättelee ja sanomaan että eihän me voida kun kansa on tyhmiä jne.. Niin vastaa ennen sitä että käytätkö selaimenasi internet exploreria tai netscapea, ja miksi vastauksesi on ei?

 18. Muistan kun näin zippilän pärstäkertoimen kuvan ensimmäisen kerran. Mieleeni tuli vain ja ainoastaan yksi sana: KÄÄRME. Olin oikeassa.

 19. Sveitsin malli käyttöön Suomessakin niin päästään näistä korruptoituneista poliitikoista vähemmälle.

 20. Mitäs ihmeen DEMOKRATIAA tämä tälläinen on, Halla-aho oli rehellisesti äänestetty johtoon! Orpo ja Sipilä ovat diktaattoreita. Hävetkää. Halla-aho on yksi viisaampia miehiä mitä tiedän.

 21. Selvää kusetusta kaikki. Hallitusyhteistyö olisi voinut jatkua, Halla-aho nimenomaan sanoi että hallitusohjelman mukaan mennään.
  Sipilä vain haki tekosyytä jolla hajottaa perussuomalaiset.
  Soini petti äänestäjät.
  Kuunnelkaapa Halla-ahoa, ylivoimaisesti järkevin poliitikko Suomessa tällä hetkellä.

 22. LOLLOT! Äänestyshän on ihan yhtä rehti kuin pääministerikin 🙂

  Kepu ostanut putinilta tai natolta kunnon bottiverkon nakuttamasn verirahoilla EI ääniä.

  Mega-lol 🙂

 23. Pitäisi erota ja ottaa omaisuus takavarikkoon, myös ne piilossa olevat. Näistä valtio ja veronmaksajat saisi edes jotain pois siitä vahingosta mitä aiheutti 2015 matu kiimassa.Vahinko on tosin miljardi luokkaa.

 24. Eikä, katsokaas yön aikana tuli 300 000 ei ääntä. Kuka niistä maksoi. Sipilä on valehdellut ja valehdellut vielä kaksi kertaa uudelleen eduskunnalle. Ero on selvä. Samaan valtiopetokseen osallistui Siniset ja presidentti. Kansannousu tulee, ellei nyt ala tapahtua.

 25. Sipilä pelastanut Suomen siitä syöksykierteestä johon Sateenkaarihallitus saamattomana ja rintamakarkureina vihreiden kanssa meidät ajoi.

  Olimme kommunistisen Venetsuelan tiellä vihervasemmiston vastuuttoman taloudenhoidon seurauksena. Nyt äärivihreiden taikaseinät loputtomine ” ilmaisina etuineen” vihreille vapaamatkustajille on kaatuneet ryskyen.

  Työtätekevät kansalaiset kiittävät, vihreidenkin on aika elättää itse itsensä ja maksaa elämänsä itse.

 26. Hauskaa seurata miten tämä Iltalehden kehittämä perätila-journalistiikka on levinnyt kaikkialle ja romahduttanut median uskottavuuden ja arvostuksen.

  Ymmärrän toimittajien pelon ja paniikin kun perinteiset mediatalojen uskottavuus on kadonnut ja maksavista tilaajista on pula. Ilmaispalvelut ovat korvanneet maksettavat mediakanavat – kukaan ei enää tilaa lehtiä saati maksa uutisista.

  Vain YLE 500 miljoonan verorahoin porskuttaa hyvin ja toimittajat ovat turvassa suojatyöpaikoissaan omassa norsunluisesta kuplassaan. Tämä valtiollinen Goljatti tappaa muun vapaan median!

  Espanjan ”Yleen” verrattuna YLE saa noin 20 kertaa enemmän ilmaista rahaa väkilukuun suhteutettuna.
  Espanjan väkiluku 40x Suomen väkiluku mutta veroryöstörahoja ylellisille 1,200 miljoonaa euroa.

  Kukaan ei halua enää maksaa toimittajille eikä työllistää heitä. Paitsi ylen verorahoin 3000 ylellistä elätettävää. Mutta kuka haluaa ja kuinka kauan?

 27. Tuo laskuri on kelvoton. Joku oli antanut 300 000 ääntä sipilän virassa pysymisen puolesta. Itse klikkailin satoja ääniä eron puolesta.

 28. Vittu mikä äänestys, lestat hakkaa konetta kullinpäällä ei ei ei, pitäisi rajoittaa yksi ääni per kone !

 29. Siittäjänpäivän syysteatteri esittää:

  ”Suurta kohua aiheuttanut – ei oikein mistään ja tarkalla kellonlyömällä alkanut – takakonttigate ja valtavan volyymin ”hybridiharjoitus”, johon kuuluu (yliopiston tiedotusopin opiskelijoiden luomaa) ”trollausta” osuvat täsmälleen yhteen ajallisesti, haisee nenääni palaneen käry.

  Yle(NAnTO) esiintyy ”käänteitä kokoavana tahona”. Kuulemma takakonttigate ”lähti siitä, kun Iltalehti ja Aamulehti julkaisivat aamulla uutisen”. Näinhän siinä taisi tapahtua. Vaan kun valtionmediamme ei ole osoittautunut järin luotettavaksi reportteriksi – etenkään infosodan kentiltä – niin vilkaistaanpa tätä ”takakonttigatea” ihan itse…
  ¤
  ESS:lta etukäteisvaroitus?

  6. marraskuuta Etelä-Savon Sanomat otsikoi:

  Koko Häme harjoittelee keskiviikkona ja torstaina hybridiuhkien varalta – myös trollaajat ovat liikkeellä

  Artikkelissa kerrotaan muun muassa, että

  ”Hämeen kunnalliset toimijat harjoittelevat keskiviikkona alkavassa Häme17:ssä hybridiuhkien varalta.”

  Hybridi- eli infosota-]harjoituksessa on mukana kaksi aluehallintovirastoa ja ely-keskusta, 42 kuntaa, kolme sairaanhoitopiiriä ja pelastuslaitosta sekä kaksi poliisilaitosta. – – Harjoituksessa on mukana myös tiedotusvälineitä. Väärää tietoa harjoituksessa levittävät eli trollaavat Tampereen yliopiston tiedotusopin opiskelijat.”

  Lähde: https://vastavalkea.fi/2017/11/10/oliko-takakontissa-valtiosihteeri-virtanen-vai-veli-trolli/

 30. Kyllä. Ehdottomasti. Perustuslain mukaan ministrin tulee olla luotettavaksi tunnettu henkilö. Sipilä ei sitä ole.

  Kaljalla ja Sipilälläkin on se yhtinen ominaisuus, että molemmat kusettaa. Sillä erolla kuitenkin, että kaljaa pitää ensin nauttia.

 31. Tässä on vaan se paha juttu, että kun lähdetään sutta pakoon, voi tulla karhu vastaan. Valtaan voisi nousta vihervasemmisto ja tulipunakommunistit; Suomen kansan lähtölaskenta maailmankartalta saisi ennennäkemätöntä vauhtia.

 32. Hehee, tuota nappulaa voi muuten painaa monta kertaa ja se muistaa klikkaukset. Siellä on joku toimittelija tai Sipilä itse klikkaillut koko yön. 360 000 kertaa.

   • Laitettaan tämä POIKOTIIN JOTKA ÄÄNESTÄÄ KYLLÄ Sipilä pihalle. Lehti huomaa sitten että ei pidä vittuilla meille .Tämä lehti on selvästi Sipilän kannattaja eikä vapaan kirjoittelun netti lehti.

 33. Valehtelijat Sipilä & koko hallitus ulos. Uudet, ennenaikaiset vaalit järjestettävä.
  Perustuslain 60 §:ssä lausutaan: ”Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.”. Tästäkin mm. kantelin kesäkuussa oikeuskanslerille. (.Täältä löytyy molemmat – sekä kanteluni että vastaus ja mikä parasta ”feikkivastaukseni” Tässä linkki – – – > https://annelindell.blogspot.fi/2017/05/1-tositapahtumia-ja-uutisia-suomesta.html Skrollaa vähän alaspäin kirj. nr. 2, Lue ihmeessä ainakin tuo minun kirjoittamani hulvaton ”feikki”-vastaus … oli jopa profetiaaninen ) . …Olin silloin ja olen edelleenkin täysin oikeassa.

 34. Kyllä pitää ja omaisuus jäädytettävä samoin,kun kaikkien muidenkin jotka ovat tämän valtakaudella rikastuneet. Omaisuus on kartutettu veronmaksajien rahoilla !

 35. Ääntenlasku. Tätäkin lehteä lukee 1,6 miljoonaa Suomalaista HAH Kyllä äänet vielä uskon, mut Ei äänet…

 36. Tolla kyrvällä ja koko hallitus kyrvillä on ollut tasan reilu tuhat päivää liikaa, mitään muuta ei ole saaneet aikaan kuin tuhoa, eriarvoistumista, köyhyyttä, temppu työllisyyttä, valehtelua, oman etujen ajamista veronmaksajien rahoilla, syitä riittää, ettei tämän palstan tila des riitä niitä kirjoittamaan.

  Kahdesti on antanut jo lupauksen tulos tai ulos, mutta kuinkas ollakkaan keplotteli taas itsensä kuiville toistamiseen kuin nilviäinen, ei siis edes lupauksiaan pidä. Minäkin ehdein tarjoamaan jo miljoonan euron vetoja avoimesti siitä, ettei tuo nilkki eroa, enkä yllättynyt, kun kukaan ei vetooni suostunut.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.