Kultasepänliikkeeseen murtauduttiin Tampereella

0

Tampereen keskustassa, Hämeenkatu 27 osoitteessa, murtauduttiin sunnuntaiaamuna, 12.11.2017 kello 6.19, J.I Wahlberg -kultasepänliikkeeseen.

Poliisi tavoitti muutamien satojen metrien takaa-ajon jälkeen kaksi murtautujaa, jotka pakenivat liikkeestä juosten ja joilla oli mukanaan kassit, joissa oli varastettuja koruja. Koruja ehti pudota myös kadulle. Suurin osa koruista on ilmeisesti saatu poliisin haltuun.

Koiranulkoiluttaja oli tehnyt havainnon myös kolmannesta miehestä, joka oli ollut Hämeenkadun ja Näsilinnankadun kulmauksessa ja on syytä epäillä, että kyseinen henkilö liittyy rikokseen.

Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaisia ja he olivat käyttäneet harmaata BMW 120d henkilöautoa, joka on Iso-Britannian kilvissä. Autosta oli Tampereella havaintoja jo aikaisemmin illan ja yön ajalta.

Rikosta tutkitaan Sisä-Suomen poliisissa, Tampereella, törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää kolmannesta miehestä havaintoja tehnyttä koiranulkoiluttajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Myös muita asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko numeroon 0295 445 605 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.