Pohjois-Korean radio kaapattiin, ”dj hakkeri” soitti Final Countdownin

1

Tietovuoto kaapatusta radiokanavasta sai julkisuuden, kun hakkeri nimimerkillä The Jester kirjoitti twitteriin tarinansa.

The Jester on tullut tunnetuksi kaapattuaan jihadistien tilejä ja lisättyään niihin homopornoa. The Jester on myös kaapannut Venäjän ulkoministeriön nettisivut ja kirjoittanut sinne ”lopettakaa hyökkäykset yhdysvaltoja vastaan”

Tällä kertaa kohteena oli Pohjois-Korean radion joka käyttää taajuutta 6400kHz. Samaa taajuutta Pohjois-Korea käyttää salattujen viestien lähettämiseen. Viestejä on tähän mennessä saatu purettua joitain kappaleita ja viestit ovat sisältäneet vetopommi harjoituksien valmisteluja, Japanin ylilennon suorittamisen, ballistisien ohjuksien testejä ja joitain ydinkoetestejä.

Radio käyttää myös 621, 1053 ja 3250 taajuuksia, 6400kHz taajuus on tarkoitettu juuri edellämainitulle viestinnälle.

Nyt Pohjois-Korean armeija sai kuunnella 80-luvun helmiä, nimittäin Europen Final Countdown kappaleen.

Tempaus on herättänyt twitterissä suurta hilpeyttä.

Lähde: latesthackingnews.com

 

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Jollain sentään on vielä kultaisten aikojen huumoria. Sanoisinko teekkari -huumoria.
    Paitsi, että Venäjälle on turha hourailla killaryn ja obaman menopaussien paranoidiaa, jostain ”puuttumisesta”. ”Puuttuuhan” siinä paljokin. Nimittäin tervettä järkeä. Ja siksi toisekseen. Kukahan on on viime vuosikymmeninä sotinut ja kaatanut hallituksia pitkin Arabimaailmaa käyden särkemässä normaaleja brutaaleja hallituksia, jotka hallitsevat muslimi alamaisiaan ainoalla oikealla tavalla, joka toimii siellä normaalina ”hallintokulttuurina”. Nimittäin tappamisen. Yhdysvallat itse riemuisivat nostaessaan oman suosikkinsa alkoholisoituneen ja sydänvaivaisen Boris Jeltsinin toisen kerran Venäjän presidentiksi silloisissa Venäjän vaaleissa 1990-luvulla. Presidentti Bill Clinton hehkutti hallintonsa ja koko Yhdysvaltain ”vaikuttamis -koneiston” voimin ”varmistaneen” ja ”aiheuttaneensa” Jeltsinin vaalivoiton, vaikka tämän hyvän tuulisen juopon vaalien aikainen tanssi venäläisen ilostuttaja -yhtyeen lavashwssa olikin ikimuistoinen saavutus jo kuoleman sairaalta mieheltä. Tuo mies laittoi kaikki peliin tuli ryyppäsi ja voitti.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.