Suomen rallisarjat päätökseen tältä kaudelta – Romua tuli tänäkin vuonna – Videokooste ulosajoista

0

Suomessa ajetaan useissa eri luokissa rallia, mitkä ei kovin paljon näkyvyyttä saa. Rallin intohimoisimmat seuraajat kiertävät Suomea ristiin rastiin pitkän kauden aikana. Yksi heistä on nimimerkillä  Pata78 Motorsport Videos.

Pata78 Motorsport Videos nimimerkin takaa paljastuu henkilö kuka tosissaan panostaa rallin kuvaamiseen, ”Pata78” kertoo kiertäneensä tällä kaudella 35 kisaa. Hänen videoitaan on katsottu youtubessa miljoonia kertoja. Hänen kanavansa tarjontaan voit tutustua Täältä

Nämä kuvaajat ja katsojat todella panostavat harrastukseensa, kun kierretään 35 kisaa vuodessa, tarkoittaa se että joka viikonloppu ollaan jossain katsomassa rallia kauden aikana.

Mainoksen alla videokooste kaudesta 2017.

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.