3-vuotiaan lapsensa tappaneelle yritettiin hakea lähestymiskieltoa – Tuomittu myös toisen lapsensa kolmesta pahoinpitelystä

6

38-vuotias Ranskan kansalainen oli tuomittu toisen lapsensa kolmesta pahoinpitelystä, Isän mukaan hän oli  rankaissut tytärtä kulttuuriinsa kuuluvalla tavalla koska ei noudattanut kodin sääntöjä.

Tämä tiedetään murhasta syytetystä miehestä tällä hetkellä.

Murhasta syytetty mies häädettiin perheen yhteisestä asunnosta oikeuden päätöksellä alkuvuodesta 2017. Sitä ennen äiti ja tytär olivat olleet kolme viikkoa turvakodissa. Syynä oli miehen naiseen kohdistama fyysinen väkivalta.

Isä kaappasi lapsensa Karibialle Kesällä. Mies oli äidiltä salaa hankkinut tytölle Ranskan passin ja vienyt tämän kotiseudulleen Karibialle. Äiti kävi  hakemassa lapsen takaisin noin kuukauden päästä.

Naisen mukaan mies oli uhannut tappaa lapsen äidin ja itsensä, jos oikeuden päätös ei miellytä. Pari oli riidellyt lapsen sukunimestä, äidinkielestä ja päiväkodista.

Miehen mukaan nainen halusi viedä lapsen pois miehen elämästä. Mies koki, että häntä uhattiin poliisilla ja sosiaalitoimella. Mies kertoi, ettei hän voinut sietää viranomaisten väliintuloa.

Tänään varhain aamulla Porvoon keskustassa Lyseon leikkipuistossa puukotettiin n. 3-vuotiasta lasta. Lapsi toimitettiin välittömästi sairaalahoitoon, mutta hän menehtyi väkivallanteossa saamiinsa vammoihin. Poliisi otti välittömästi tapahtumapaikalta kiinni epäillyn tekijän, joka on menehtyneen lapsen isä.

3-vuotiaan lapsensa puukottanut on ulkomaalaistaustainen – Motiivina huoltajuuskiistat?

 

Mainos

6 KOMMENTIT

 1. Äitille vielä hapot naamalle niin on koko monikulttuurinen lähi-idän paketti kasassa. Joku serkku tai muu vaikka voi tuurata kun tuo ns. isä nauttii sosiaalietuuksia lepokodissa pari vuotta.

 2. Ja näitä Suomen eduskunta sekä virkamieskoneisto haluaa Suomeen lisää + monet äänestäjistäkin.

 3. Jaahas, onko tämä mies ”kohta suomalainen kansalainen”(hakuprosessi käynnissä), toistaiseksi ”ranskalainen” ja juuriltaan ”karibialainen”, siinä missä ranskalaiset ostivat/toivat tämän isoisät tyyliin Zanzibarin Sulttaanien markkinoilta tai muilta menneen ajan orjabisneksen alkujuurilta ja moguleilta, joiden yhteiseen sementoidusti pyhään ideologiaan oli/on vahvasti sisällytetty kyseinen asia moraalisena ja kenenkä ideologia edelleenkin arjessa ohjailee ja vaikuttaa taustalla?
  Mitkä eväät Ranska oli antanut – samat perusmahdollisuudet kuin kaikille muillekin ranskalaisille? Luultavasti. Syitä parempi etsiä muualta.

 4. Ja jälleen kerran ihmiset täysin puolustuskyvyttömiä kun raakalaispeto raatelee vieressä.
  Kun sitä pippurikaasua voi mennä vaikka vahingossa jonkun sivullisen silmään ja sehän kirvelee, auts. Voi hellan lettas että oikein pippurikaasu nyt menisi ilman mukana vähän silmäkulmaan, sehän niin kamalasti jo kirvelisikin että melkein ambulanssi pitäisi kutsua. Tämän takia ei saa olla ihmisillä edes pippurikaasua.
  Nyt se olisi voinut pelastaa taas yhden ihmishengen, huomenna jo ehkä toisen kuka tietää. Mutta on se fiiniä kun tarvitaan kaikki mahdolliset selvitykset ja luvat ja sittenkään ei saa ihmiset pientä sprayta omaksi turvaksi kantaa mukana.

  Mutta olihan se hienoa että Karjala turnaus voitettiin! Se on pääsia. Poliisikin nyökyttelee vieressä.

  Tsot tsot, älä vaan hanki pippurisumutetta. Se voi vaikka vähän kutittaa ja kirvellä rikollisen silmissä. Eihän siitä mitään tulisi jos ihmiset saisivat puolustaa itseään ja lähimmäisiään. Siinä kävisi vielä niin että pahantekijät saisivat silmilleen oikein kunnolla kuten kuuluisikin tapahtua.

  Kyllä tuo pippurisumute on niin hirveä ase, melkein kuin ydinsäteily. Sitä pitäisi Säteilyturvakeskuksen alkaa oikein valvomaan.

  (tämä kommentti sisälsi sarkasmia – ellei sitä tulkita jo vihapuheeksi)

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.