Facebook pyysi lähettämään alastonkuvia – Eivät säästä itse kuvaa, vain linkin

Erityisesti facebookista tuttu ilmiö, ”kostoporno”, eli alastomuutta tai jopa suoranaista seksuaalista toimintaa sisältävien kuvien ja videoiden jakaminen ”ryppyjen ilmestyttyä rakkauteen” on saanut some-jättiläisen reagoimaan.

Se on pyytänyt käyttäjiään lähettämään alastonkuvansa yhtiölle ja kuvan avulla facebook pystyy estämään saman kuvan julkaisemisen palvelussaan. Ikävä kyllä itse kuva joudutaan ”turvan” ajaksi lataamaan pilvipalveluun jossa se on alttiina tietomurroille.

Yrityksen edustaja Julie Inman Grant kaikesta huolimatta vakuuttelee ohjelman turvallisuutta.

-”He eivät säilytä kuvaa, he säilyttävät ainoastaan linkin. Se on vähän sama, kuin lähettäisit kuvan itsellesi sähköpostitse, mutta paljon turvallisempi, päästä päähän salattu tapa.”

Ohjelma on tällä hetkellä koekäyttöasteella Australiassa.

Lähde: Men’s health

One thought on “Facebook pyysi lähettämään alastonkuvia – Eivät säästä itse kuvaa, vain linkin

  • 13.11.2017 at 20:31
    Permalink

    Varmasti moiselle tilausta. Sairaat ihmiset tosiaan vihan ajamana julkaisevat toisten alastonkuvia. Toivottavasti toteuttavat sen fiksusti.
    Ps. Fb on kansakuntia tappavan aivoviruksen tyyssija, joten pysykää kaukana.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.