Isä puukotti 3-vuotiasta lastaan leikkipuistossa Porvoossa

1

Itä-Uudenmaan poliisin partio sai aamulla noin klo 7.59 tehtävän Porvoon keskustaan, missä ilmoituksen mukaan Porvoon Lyseon leikkipuistossa oli tapahtunut väkivallanteko.

Tapahtumat saivat alkunsa noin viisi minuuttia aiemmin, kun isä oli hakenut lapsen luvatta kotoa ja vienyt hänet läheiseen Lyseon leikkipuistoon ja alkanut toistaiseksi tuntemattomasta syystä pahoinpitelemään lasta.

Poliisipartio oli tapahtumapaikalla klo 8.05 ja epäilty tekijä on nyt poliisin hallussa. Lapsi on toimitettu sairaalahoitoon.

Tapahtumapaikalla oli useita silminnäkijöitä. Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystys tarjoaa kriisiapua numerossa 040 517 4194.

Ilta-Sanomille poliisi oli tarkentanut, että pahoinpitelyssä oli kyse puukotuksesta. Silminnäkijätietojen mukaan paikalla on ollut useita hälytysajoneuvoja sekä mediheli.

Päivitys klo 10.15: Poliisi on julkaissut asiasta lisätiedotteen:

Porvoon keskustassa Lyseon leikkipuistossa aamulla n. klo 7.59 tapahtunutta väkivallantekoa tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa henkirikoksena tai sen yrityksenä. Rikosnimike tarkentuu tutkinnan edetessä. Tekovälineenä väkivallanteossa käytettiin puukkoa.

Itä-Uudenmaan poliisin partio sai keskeytettyä väkivallanteon käyttämällä tarvittavia voimakeinoja.

Uhri on kolmevuotias lapsi ja hänet on toimitettu sairaalahoitoon.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa epäillyn tekijän sekä silminnäkijöiden kuulusteluilla, heti kun se on mahdollista.

Artikkelikuvan lapsi ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähteet: Poliisi, IS

Katso myös:

Isänsä puukottama 3-vuotias kuoli – Poliisi käytti voimakeinoja pysäyttääkseen väkivallanteon

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Siinä nyt näkee päättäjätkin jos he tajuais jotain mikä on matujen kulttuuri Että pitäiskö tosiaan suomeen lisätä tätä kulttuuria Ei voi sanoa että tappaa suomalaisetkin En ole vastaavaa nähnyt suomessa Päättäjät on omissa maailmoissaan saa nähdä tajuaavatko mitään

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.