Isänsä puukottama 3-vuotias kuoli – Poliisi käytti voimakeinoja pysäyttääkseen väkivallanteon

12

Poliisi tiedottaa, että isänsä puukottamaksi tullut 3-vuotias lapsi on menehtynyt väkivallanteossa saamiinsa vammoihin sairaalassa. Aiemmin poliisi ilmoitti lapsen olevan hengenvaarassa.

Puukotus tapahtui Porvoon Lyseon leikkipuistossa. Puukotettu lapsi vietiin tapahtumapaikalta helikopterilla sairaalaan. Poliisin partio sai voimakeinoin keskeytettyä väkivallanteon ja epäilty otettiin poliisin haltuun.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa henkirikoksen tutkintaa epäillyn ja silminnäkijöiden kuulusteluilla, heti kun se on mahdollista ja tutkinnan tässä vaiheessa poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystyksen kriisiapua saa numerosta 040 517 4194.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Isä puukotti 3-vuotiasta lastaan leikkipuistossa Porvoossa

Mainos

12 KOMMENTIT

  1. Avohoitopotilaat riehuvat kaduilla. Hallitus leikannut näidenkin hoidosta ja tulokset alkavat näkyä kaduilla.

  2. Nämä kumiaivo suvakit ovat valmiina pesimään noiden elättien kanssa. Monenko penskan oikeustappelut valtio on saanut maksaa, kun esim. Marokkoon on muksu(t) kaapattu kiviaavikon laitaan…

  3. Ranskan kansalainen tekijänä sekä arvioitu teon motiivi. Näistä voi 99,99%:n varmuudella päätellä tekijän olevan ”alkeellisten mielten uskonnon” edustaja.

  4. mulle ihan sama oliko hän kiinalainen tai arabi tai yhtälailla suomalaien… sairas mikä sairas eristykseen vaan tommoset idiootit…

    • Ei se nyt ole ihan sama, koska vain yhdessä näistä kolmesta kulttuurista teko on ”kunniakas” ja siksi niitä on jatkossakin odotettavissa.

  5. Poliisi keskeytti väkivallanteon?? Eli kolmivuotiaan murhaamisen?
    Kukaan muu ei mennyt väliin, ettei luultaisi rasistiksi?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.