Keniasta löytyi homoleijonia – ”Ottaneet mallia turisteilta”

6

Sen jälkeen kun eräs luontokuvaaja havaitsi nähneensä kahden urosleijonan parittelevan kenialaisella safarilla, kommentoi hallituksen edustaja, että kissaeläimet ovat kopioineet käytösmallin puistossa vierailleilta homomiehiltä.

”Luultavasti ne ovat ottaneet vaikutteita homoilta, jotka ovat menneet kansallispuistoihin ja käyttäytyneet huonosti”, twiittasi Ezekeil Mutua. ”En tiedä, mutta niiden on täytynyt kopioida se jostain tai se on demonista. Koska nämä eläimet eivät katso elokuvia”, Mutua jatkaa.

Ei ole tiedossa, kuinka paljon homoturisteja käy Kenian kansallispuistoissa. Homoseksuaalisuus on Keniassa rangaistava teko, siitä voi saada jopa 14 vuoden vankeustuomion. Lisäksi viime vuonna anaalitutkimukset määrättiin pakollisiksi.

”Oletko kuullut tällaista tapahtuneen muualla? Ihmisiin vaikuttavat demoniset henget ovat nyt näköjään ottaneet eläimetkin valtaansa”, Mutua lisäsi. ”Tämän vuoksi nämä hullut homoeläimet pitäisi eristää ja tutkia niiden käytöstä, koska se ei ole normaalia.”

Lähde: Newnownext.com

6 KOMMENTIT

 1. Huhhuh. Meinasi happi loppua kuin Dresdenissä konsanaan kun RHC, Rasmus, ja koko suvaitsevaisten fasistien lauma haukkoi henkeä samaan aikaan. Onneksi happi kuitenkin palautui, kun tajusivat että kyseisen lausahduksen antoi rodullistettu, valkoisen ylivallan sorrettu uhri. Vähemmistön edustaja. Kultamuna. Ennakkoluuloton rajojen rikkoja.

  • Etnisesti edistyksellistä parempaa suojaväritettyä homofobiaa.
   Tehdäänkö Keniassa rajalla turisteille anaalitutkimukset ja demoninkarkotusrituaalit – olisi ollut Suomessakin tarvetta 2 vuotta sitten ja luultavasti nytkin, jos papereita ei löydy on kyseessä demoni.

 2. Tuskin edes homot ihan niin tyhmiä olisivat että menisivät leijonien näkösälle näyttämään että kuinka kaveria nylkytetään hanuriin, ei kai? Eikä noissa leijonain touhuissa mistään seksuaalisuudesta tai peräti rakkaudesta ole kyse, vaan kyse on samasta mistä monissa ei lajien eläinlaumoissa ja moottoripyöräjengeissä; Alfa alistaa muut ja näyttää kuka on pomo.

 3. Näkeehän tuosta kuvasta sokea Reettakin etteivät leijonat parittele!
  Katso päällimmäisen leijonan takajalkojen väliin. Mitä näette? Se seisoo alimman leijonan yllä ja ilmaa välissä on kymmeniä senttejä. Ei leijonallakaan niin pitkä ole, ja jos olisikin, silloinhan se vasta näkyisikin, mutta nyt ei näy mitään! Aukaiskaa silmänne vihdoin niin ette näe mitä toivotte näkevänne!

  • Eläinten tapa alistaa ja osoittaa asemansa laumassa. Samaa tekevät koirat ja jopa nautalehmät nuorempina, nousevat toisen selkään vaikka jalkovälissä ei ole utareita kummempia vehkeitä.

 4. Jos olisi totta, kyllä leijonat taidon olisivat oppineet mies-leijona ja leijona-mies treeneissä.
  Eli ei totta ja asia lienee kuten Jeppes totesi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.