Pirkka-kananugeteissa salmonellaa – Laaja tuotteen takaisinveto

1

Pirkka kananugetit 400/360 g ja kastikkeet 2 x 20 g -pakastetuotteessa (EAN 6410405172877) on todettu omavalvontatutkimuksissa salmonellaa. Salmonella tuhoutuu kuumennuksessa, joten asianmukaisesti käsitelty ja kypsennetty tuote ei aiheuta terveysvaaraa. Virheelliset tuote-erät on vedetty pois K-ruokakaupoista.

Tuotteen valmistuttaja on Kesko Oyj ja tuotteen valmistusmaa Puola. Tuotteen paino on 400 g, josta kananuggetteja on 360 g ja kastikkeita yhteensä 40 g. Takaisinveto koskee kaikkia parasta ennen –päiväyksiä.

Tuotteen ostaneet asiakkaat voivat palauttaa tuotteen kauppaan, josta ovat sen ostaneet tai ottaa yhteyttä K-Kuluttajapalveluun palautelomakkeella tai puhelimitse 0800 0 1000 kello 9–13 (ma-pe).

Lähde: K-ruoka.fi

Mainos

1 KOMMENTTI

  1. Tää Pirkka on samaa paskaa kuin Rainbowkin. Ikinä ei pidä ostaa kauppojen omia tutemerkkejä. Ne ei niiden laadusta vastaa ja saatat saada vaikka sahajauhoja. Ei siis tukkujen omia tuotteita, ikinä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.