Poliisi pyytää havaintoja: 84-vuotias rouva kadoksissa Kuopiossa

1

Kuopiossa poliisilla on etsintätehtävä käynnissä. Puijonlaakson kaupunginosasta on iltapäivän aikaan kotoaan kadonnut 84-vuotias rouva.

Hän on alle 160 cm pitkä. Hänellä on punaiset hiukset, punainen takki ja mustat housut. Hänellä voi olla kävelysauvat mukana.

Mikäli jollakulla on havaintoja Kuopiossa tuntomerkkeihin sopivasta vanhuksesta, niin asiasta voi ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Kuopion poliisi

1 KOMMENTTI

  1. So what? Miski tuhlata verovaroja mokomaan ruljanssiin. Vuositasolla noilla summilla, joita haudastaan puntikselle lähteneen ”kuluerän” etsimiseen palkattaisiin monta vihapuhepoliisia todella tärkeän asian ämpärille seulomaan, että mitä ”lakupetteriä” on tullut syödyksi ja kuinka sitä on maaseudulla yhdytty rutsaisesti ja lyöty vaimoa, joka on jäänyt ”kunniattomasti” henkiin, vaikka onkin kirjava kuin legohorni kukko. Mikä taas voidaankin ilolla todeta samppakaljan kera, että saatiinpa taas hartaan odottelun jälkeen ”suomalainenkin” akan hakkaaminen esimerkiksi siitä, (jota sivumennen litteroidaan ja numeroidaan sama hakkinki kerrottuna suvakin suomi-vihalla kanimaisiin mittasuhteisiin) kuinka suomalaisetkin osaavat olla julmasti ihania – ei kun – barbaarisia naisiaan ja lapsiaan kohtaan, toisin kuin herkkikset, jotka ovat haavat vuotaen kuin Kristus konsanaan puollustusvoimain turvaavan rajamme ylittäneet kuin hollituvan kynnyksen omimaan sen mkä heille kuuluu ja joka on heitä odottanut 1400-vuotta suomalaisten ollessa vain kotimiehenä ja kämpän lämmittäjänä ja katsomassa ettei ryssä vie kaikkea sitä mikä kunniakansalaisten on.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.