Puolustusministeri Jussi Niinistö Vancouveriin ja Washingtoniin

Puolustusministeri Jussi Niinistö osallistuu Vancouverissa, Kanadassa 14.-15.11.2017 järjestettävään YK:n rauhanturvatoiminnan puolustusministerikokoukseen (The United Nations Peacekeeping Defence Ministerial, UNPKDM). Rauhanturvatoiminnan puolustusministerikokous on maailman laajin rauhanturva-asioille omistettu ja puolustusministereille suunnattu kokous.

Kokoukseen osallistuu yli 500 henkilöä yli 70 maasta ja kansainvälisestä järjestöstä. Kokousta isännöi YK:n rauhanturvaoperaatioista vastaava alipääsihteeri Jean-Pierre Lacroix. Puolustusministerien on tarkoitus keskustella mm. nopeasta toiminnasta, rauhanturvakoulutuksesta, suorituskykyjen kehittämisestä sekä naisten rauhanturvaosallistumisen kasvattamisesta.

Puolustusministerikokouksesta ministeri matkustaa edelleen Washingtoniin 16.-17.11. Washingtonissa ministerillä on kahdenvälisiä tapaamisia, jonka lisäksi hän osallistuu Puolustus- ja Ilmailuteollisuusyhdistys (PIA) ry:n suomalais-amerikkalaiseen puolustus- ja turvallisuusteollisuusseminaariin.

Lähde: Puolustusministeriö

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.