Neljä kuorma-autoa poltettiin Tampereella viime yönä – Vahingot satojatuhansia

5

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii viime yönä Nekalassa Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion toimipisteen pihalla tapahtunutta neljän kuorma-auton polttamista. Autot on sytytetty kaikki erikseen palamaan. Aiheutetut vahingot nousevat useisiin satoihintuhansiin euroihin.

Alueelta on n. klo yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa.

He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä/pastellivärinen takki/huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Poliisi pyytää tietoja alueella puolen yön jälkeen liikkuneesta kaksikosta. Eri valvontakameroista on havaittavissa, että Ahlmaninkadulla liikkuu useita rekka- ja kuorma-autoja puolen yön jälkeen. Kuljettajia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin havaintojen saamiseksi.

Tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295445890.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

    • Hyvä analyysi! Valkoinen maito on ”rasismia ja dustaa ”valkoista ylivaltaa”. Vihreät taas inhoavat lemmujen keskitysleirien eli navetoiden ”Arbeit macht Frei” nukkumatiloja sekä maidon herustusta harjoittavia ”riistäjiä”.
      Mielestäni olisi aika siirtyä ameriikkalaiseen kulttuuriin, jossa ei ensinkään ammuta, vaan ammutaan jalkojen sijasta siihen toimimattomampaan osioon tavattaessa, jonka jälkeen suoritetaan kuulustelu hissun kissun kunhan ensin ”oikeudet” on luettu. Se, mitä valtamedia ja ”parempi väkivalta” tästä perseensä repii verille, sen voi jättää sille kuuluvaan arvoon ja muistaa, että maailmaan ja vallankin äärettömään avaruuteen humanoidien harmiksi mahtuu meteliä äärimmäisen paljon.

  1. Koska tuodaan seuraavat 36 tuhatta paikanhakijaa maahan, että päästään pian vaaditun 62 miljoonan kansalaisen tavoitteeseen?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.