Pohjois-Kaliforniassa ammuskeltu – Viisi kuollut, useita lapsia loukkaantunut

1

Pohjois-Kaliforniassa,  Tehama Countyn alueella tapahtuneissa ammuskeluissa on kuollut ainakin viisi ja haavoittunut useampi. Poliisin tietojen mukaan epäilty olisi kuollut poliisin luoteihin. Kaiken kaikkiaan rikospaikkoja kerrotaan tällä hetkellä olevan seitsemän.

Paikallinen Brian Flint ilmoitti aamulla poliisille, että hänen kämppäkaverinsa on loukkaantunut ja että hänen autonsa oltiin varastettu. Flintin mukaan on käynyt ilmi että hänen naapurinsa olisi epäilty ampuja. Mies kertoo naapurinsa ampuneen paljon viime aikoina ja jopa uhkailleen häntä. Omien sanojensa mukaan asiasta on kerrottu myös viranomaisille jo ennen tämänaamuisia tapahtumia.

Epäillyn kerrotaan ampuneen useita laukauksia muunmuassa koulua ja kaikkien rikospaikkojen olevan paikallisen intiaanireservaatin, Rancho Tehaman alueella. Ammuskelun epäilty aloitti jo kotonaan, josta tämä siirtyi paikalliselle peruskoululle ammuskelemaan lapsia. Nuorin uhreista on tämän hetkisten tietojen perusteella kuusi vuotias jota oltiin ammuttu kahdesti.

Lähde: Dailymail ,KGW

1 KOMMENTTI

  1. Kaikenlaisia hulluja! On surullista miten jotkut toteuttavat omia mielipuolisuuksiaan muista välittämättä. Surullista.
    En pysty edes kuvittelemaan millaista surua tuollaiset itsekkäät dorkat kylvävät…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.