Selostaja Tapio Suominen syytettynä rattijuopumuksesta

4

Ylen urheiluselostaja Tapio Suomista epäillään rattijuopumuksesta.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on vahvistanut, että syyttäjä jätti asiasta haastehakemuksen 1. marraskuuta.

Haastehakemuksesta selviää, että epäilty rattijuopumus tapahtui 24. lokakuuta Hattulassa. Syyttäjä vaatii Suomista määrättäväksi vähintään neljän kuukauden mittaiseen ajokieltoon sekä vähintään 45 päiväsakon suuruiseen sakkorangaistukseen.

Suominen on hiljattain jäänyt pitkälle sairauslomalle. Samalla Suominen jäi sivuun Ylen hiihtoselostajan tehtävistä. Hänen tilalleen nimettiin Jussi Eskola. TV:n hiihtoselostajan vaihdos koskee koko hiihtokautta, eli myös olympialaisia.

Lähde: IL

4 KOMMENTIT

  1. Jahas, jahas, nyt jo selostajatkin ”douppaavat”. Tosin ”douppasihan” se eräskin antidoping-lääkäri ja puhalsi ratsiassa väkevät.

  2. Jos tavis törttöilee tällätavalla, niin saa olla rahatta! Ylen toimittajalle kirjoitetaan sairaslomaa rangaistuksen ajaksi. Reilua?

  3. YLE suojelee tätäkin suojatyöpaikkalaista loppuun asti. Viinaa ja mielialalääkkeitä, selityksiä selityksien perään. Mene hoitoon helvetin rattijuoppo. Ei mitään sääliä koska rattijuopot tappavat ja vammauttavat lapsia ja muita viattomia ihan tarpeeksi jopa Suomessa. Kummaa suojelua jos on vähänkin julkkis.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.