Vuoden 2017 Liikemies: Suomi tarvitsee 34 000 maahanmuuttajaa vuosittain

24
Mainos

24 KOMMENTIT

 1. Idiootti äijä ja tähän loppui ostaminen Mustista ja Mirristä, kolmen koiran ruuat haetaan nyt muualta.

  • Mika Sutinen ei ole selvästikään yrittänyt perehtyä aiheeseen edes puolivakavalla asenteella. Kunhan lukenut somekuplansa kaikukammiojorinoita, Aamulehteä ja muita totuusministeriön julkaisuja. Täysin reaalimaailmasta irrallaan.
   Ja silti täytyy leikkiä asijantuntijaa.

   Kun kouluissa joskus ihmetellään, että miten historiassa kokonaiset kansakunnat niin lyhyessä ajassa menevät mukaan järkyttävän tuhoisten ideologioitten poliittisiin liikkeisiin, niin juuri tänään, tässä todellisuudessa on välittömässä läheisyydessä ympärillämme esimerkkejä miten ja miksi näin tapahtuu.
   Perimmäinen syy on se, että ihminen ei ole laisinkaan älykäs olento, siis tilastollisesti katsoen, eikä koulutusjärjestelmä sitä tosiasiaa muuta kun ei ole synnynnäistä jäsentely- & erottelukykyä, eli vahvoja analyyttisia lahjoja.
   Tunteet, utopiat ja nokkelan kielenkäytön ohjaama joukkopsykologia (psykoosi) voittaa aina 6-0 ja näin myös nuo samat puolueet (ja mätä vaali- & parlamenttaarinen järjestelmä, eli puoluejäsenistön pleiokratia) säilyttävät paikkansa vuosisadasta toiseen, silloinkin kun ne ovat myyneet koko kansan tuottaman pääoman ja itsenäisyyden.
   Suurin kansanpetturi vielä valitaan presidentiksi, ovelat takinkääntäjät valitaan ”poliittiseksi vastavoimaksi” kun taas älykkäimmät yksilöt saavat kärsiä kaikein eniten, sillä sen se tieto tuo yksilölle.

   On alkanut näyttäytyä että despoottien valtioissa on sentään mahdollisuus tehokkaaseen suunnanvaihtoon ja tällaiset valedemokratiat eivät ole ainakaan parempia valtiomuotoja, juuri tämän suurten enemmistöjen älykkyysvajeen takia.
   Kyynisyys ei ole negativismia vaan täyttä realismia. Siispä suljen selaimen ja menen luontoon nauttimaan.

   • Keskustelin asiasta musti ja mirrin fb sivulla, he sanoivat että ne oli Mikan täysin omia mielipiteitä ja musti ja mirri sanoutuu irti tällaisista mielipiteistä. Itse olen sitä mieltä että Mika puhui maahan muuttajista, eikä tarkoittanut passittomia jotka ei muista syntymäaikaansa. Saisimme tänne ammattitaitoisia ihmisiä vaikka Filippiineiltä, mutta ei enää yhtään porvoon kaltaista ihmemiestä Suomeen.

    • Hyvä selitys, kiitis. Mikan mielipide on kuvottava ja assosioituu 1:1 nyt M&M kanssa. Sairasta.
     Koiran- ja kissanomistajista, siis niistä jotka kiikuttavat roposensa ko. konserniin, suuri osa on vähätuloista, uutteraa ja suomalaista kansaa – on suorastaan rivoa dissata näitä, ja herättää suurta katkeruutta epäreiluudellaan, että M&M duunaria (n. 1 700 e/kk brutto) kilpailutetaan geelitukkaisen irakilaisen kanssa.
     Sorry, en ole rasisti mutta yök. Mikalta rimanalitus. Musti ja Mirri on sitten tässä, en IKINÄ mene asioimaan tuohon ko. lafkaan. Kiitos.

 2. Suuret ikäluokat kun kuolevat tilanne normalisoituu, siis aika pian.
  Väestön ja bruttokansantuotteen jatkuva kasvattaminen ei ei ole tarpeen.
  Päin vastoin, pärjäämme paremmin pienemmällä väestöllä, riittää töitä useammalle.

 3. Ihmettelen vaan, kuinka koiran-ja kissanruoan myynnillä tulee maahanmuuton asiantuntijaksi.
  Läheinen yhteistyö ruotsalaisten kanssa on tartuttanut ilmeisesti halun tuhota myös Suomen,
  Ruotsihan on jo menetetty. Pohjoismainen yhteistyö: ”Hukutaan kaikki yhdessä”, vai mitä?
  Luuleeko Sutinen tosiaan, että nämä ”pakolaismiehet” suostuisivat asumaan syrjäseudulla
  (naisiahan ei ole näkynyt, ainoastaan Emma Kari näkee heitä).

 4. Voi jeesus mitä paskaa. Oletteko tietoisia miten käy kun tuodaan rajoittamaton määrä halpatyövoimaa ? palkat laskevat ja elintaso romahtaa , ennen pitkää se iso herra saa itsekin kokea erityistarvekulttuurin ja uskontojen vetovoimaa kun shariapoliisi tulee koputtamaan ovelle ja vaatii suojelurahaa.

 5. Tuota se on kun on kaukana todellisuudesta . En voi uskoa että noin tyhmiä ihmisiä on kun on nähty mitä maahan muutto on tuonut .
  Kaikki rahat kiinni heti on paljon parempi ratkaisu ja saadaan kaikille omille töitä

 6. Eipä noihin kommentteihin ole juuri mitään lisättävää. Niin metsä vastaa kuin sille huudetaan. Kaikki ansiokkaita kommentteja.

  Taitaa tuon eläintarvikekaupan tyyppi olla vähän liikaa kiinnostunut eläimistä, sitähän ne matutkin. Uudeksi nimeksi Vuohi ja Lammas. Tai Ahmed ja Mehmed.

  • Kyllähän noita musteja pyörii nurkissa jo liikaakin vahinkoa tekemässä, 2015 tuli 32000 extraa ja ovat kovasti mirrin perään.
   Työkäyttöön noista ei ole vaan ovat ilmiselvästi vanhojenpiikojen lemmikkimateriaalia joten ei niillä ansaitse kuin pentutehtailijat.
   Pentujen laatu kyllä arveluttaa, ilmeisesti musteilla on monenlaisia perinnöllisiä sairauksia ja luonnevikoja sekä eksoottisia tartuntatauteja epidemioiksi asti vaikka maahantuojat muuta väittävät.

 7. Täydellinen idiootti. Ei matut töitä sankoin joukoin ole tehneet missään, loisivat vaan. Lisäksi automaatio ja robotisaatio tulee poistamaan merkittävän osan yksinkertaisista rutiinitöistä 2030 mennessä.

 8. Nyt vaan kaikki Mustit ja Mirrit kasvisruokaa syömään! Sehän on niin terveellistä ja varsinkin luomuna! Yhtään mamua hän ei tule saamaan töihin, mutta lähes kaikki asiakkaansa menettää! Eikö hän vielä ymmärrä, että mamut ei tulleet töihin vaan vaatimaan ilmaista ylöspitoa? Nyt jo laittomillekkin avattiin tilit, joihin me veronmaksajat maksamme heille. Voitais verrata villin lännen palkkatappajiksi. Valtio maksaa, että tappavat oman kansan pois täältä turhaan olemasta!

 9. Yksinkertaistetaanpa asioita:

  Kun puhutaan Suomen taloudesta, työmarkkinoista, hyvinvoinnista, kasvusta, yhteiskunnasta yleensä, geeneistä jne. yhdessä maahanmuuttotarpeen kanssa, niin tässä yhtälössä turvapaikanhakijoilla ei ole minkään muotoista funktiota. Tämä trendi onkin pelkkää poliittista fuulaa, jolla Goebbelsin opein pyritään muokkaamaan suomalaisen yhteiskunnan sopeutuvuutta uuteen tulijapopulaan. Nimittäin turvapaikanhakijat, joita harhaanjohtavasti tituleerataan ”maahanmuuttajiksi”, on nollahyöty suomelle + miljardien eurojen kulut kansalle + vahvistuva islamismi. Faktisesti. Nämä turvapaikanhakijat siirtyy automaattisesti suoraan sosiaalisen tukemisen piiriin, eikä heidän kotouttamisensa, kouluttamisensa ja työllistämisensä, eli integrointi suomalaiseen yhteiskuntaan, tule ikinä onnistumaan. Meidän viranomaiskaarti menetti hallintansa jo alkumetreillä. Tuhansia turvapaikanhakijoitakin on kadonnutkin.

  Toinen juttu on se, että maahanmuuttoa, sitä oikeasti hyödyllistä, ei juuri nyt tarvita, koska maahanmuuttajien työllistäminen on yhtä vaikeaa, tai vaikeampaa, kuin kantaväen työllistäminen. Työpaikkojen määrä on vähäinen ja oman kansan todellinen työttömyystilanne katastrofaalinen, kun EU-kleptokratia siirtää hallintarekisterin suojissa jatkuvasti enemmän ja enemmän liiketoimintaa ja realisoitavaa omaisuutta kv-pankkiirien hallintaan. Siksi suomalaisten kautta kiertää yhä vähemmän rahaa = työttömyys, ei ostovoimaa, konkurssit, yrittäjyyden kannattamattomuus jne. Tämän toimintatavan vuoksi erilaiset talousmittarit eivät enää kerro kansan hyvinvoinnista totuutta.

  Globalistien junailema operaatio ”Euroopan Unioni” oli ovela tapa saada valtaa ilman perinteistä laajaa sodankäyntiä. Mikä joukkotuhoaseiden aikana olisi liian suuri riski. Mutta ei niin ovela, etteikö se jonain päivänä paljastuisi. Britit sen ymmärsivät ja pitivät kuningaskuntaansa liian arvokkaana uhrata globalismin alttarilla. Nämä ”kansannousut” yms. konfliktit ja muslimien yms. kansainvaellukset sekä omien poliitikoidemme kääntyminen isänmaataan vastaan, perinteisiä KANSANedustajia vastaan hyökkääminen, hallintarekisteri yms. on osa ko. operaatiota. Kohta julistettava ”Liittovaltio” näyttääkin sitten todnäk jo lopullisesti tämän julman bisneksen kasvot. Silloin rajat on kaadettu, itsenäisyys ja demokratia murhattu. Suomelle, lampaiden maalle, näkymät näkyi, tottakai, suppeana: valitse pienempi tai suurempi paha: valittiin muka pienempi paha. Eli ”EU”. Ja nyt maksetaan virheestä! Eikä korruptoituja kätyreitä saada koskaan vastuuseen. Jos Niinistö äänestetään presidentiksi ja nykyiset EUnukit jatkoon, niin se todistaa, että asiat on karmeasti keturallaan. Mitä tapahtui niille arvoille, jotka oli välttämättömiä sivistysvaltion rakentamiselle ja toimimiselle???

 10. Musti & Mirri meni just nyt boikottiin. Kaikki koirien ja kissojen ruuat ja tarvikkeet hankitaan tästä lähtien Kärkkäiseltä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.