Lapsensa murhasta epäilty pullistelee sekä ihannoi urheiluautoja ja vähäpukeisia naisia – Katso kuvat

11

Porvoossa maanantaina tapahtuneesta lapsen kuoliaaksipuukottamisesta epäillyn Facebook-sivu on mielenkiintoista selattavaa.

Miehellä on kaikille julkisesti esillä useita kymmeniä kuvia, joista ehdoton valtaosa esittää ilmeisesti miehen omaa punaista urheiluautoa. Sekaan on tosin ripoteltu joitakin kuvia vähäpukeisista, lihaksikkaista naisista, jotka eivät liene miehen tuttavia, vaan kyseessä ovat netistä napatut kuvat.

Mukaan mahtuu myös muutama kuva, jossa mies esittelee omia lihaksiaan pullistellen. Jo aiemmin uutisoitiin, että mies on tuomittu kolmesta oman vanhemman lapsensa pahoinpitelystä ja hänelle on haettu lähestymiskieltoa nyt surmatuksi tulleen lapsen suojelemiseksi.

Profiilikuvassaan mies poseeraa merenrannalla pienen tytön kanssa. Kuva on omiaan herättämään kysymyksen, onko kuvan tyttönen Porvoossa leikkipuistossa raa’alla tavalla surmatuksi tullut lapsi.

Ilta-Sanomat uutisoi, että mies hankki lapselleen viime kesänä salaa tämän äidiltä passin ja vei tyttären kotiseudulleen Karibialle. Mies ei palauttanut tyttöä, vaan äidin piti hakea lapsi takaisin Suomeen.

Pullistelukuviensa lisäksi lapsensa murhasta epäilty mies luo itsestään pahis-imagoa myös tällaisilla kuvilla:

Poliisi tiedottaa viimeisimmässä asiaan liittyvässä tiedotteessaan, että tekoon epäilty mies on saatu kuulusteltua ja hänen vangitsemisoikeudenkäyntiään koskevat valmistelut aloitetaan. Poliisi on eilen kuulustellut myös kahta todistajaa tapaukseen liittyen.

Lähteet: Facebook, Nykysuomi, IS, Poliisi

Katso myös:

3-vuotiaan lapsensa tappaneelle yritettiin hakea lähestymiskieltoa – Tuomittu myös toisen lapsensa kolmesta pahoinpitelystä

11 KOMMENTIT

 1. Tämäkin saasta on tuontimaskotti. Eikö nuo helvetin ääliöämmät usko vaikka esimerkkejä on pilvin pimein, mitä nämä rattopojat todella ovat. Sai oppia kantapään kautta ja sääli että lapsi joutui viattomaksi uhriksi. Jos kyse olisi ollut kantaväestöön kuuluvasta, olisi(ko) poliisi ja viranomaiset olleet aktiivisempia. Mutta ollaan rasismin pelossa kusi sukassa.

 2. Ompas vastenmielisen oloinen tyyppi.Elinkautinenkin olisi liian lyhyt tuomio tälle lapsentappajalle.Tulikohan vaimonsa edes nyt järkiin vai vieläkö liputtaa monikulttuurisuuden puolesta?

 3. Viranomaiset ovat osasyyllisiä tähän murhaan.

  Lisäksi valtio on jokaiseen sellaiseen väkivaltatapaukseen osasyyllinen joka olisi voitu kokonaan tai osittain välttää antamalla mahdollisuus hankkia asianmukainen suojautumis/puolustautumis keino.

 4. Lehdet kirjoittelevat, että kyllä meilläkin ja sitten oudosti toisellatavalla.
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711152200533530_u0.shtml
  –Miehellä on taustallaan tuomio kolmesta pahoinpitelystä. Teko kohdistui hänen vanhempaan, tuolloin 15-vuotiaaseen tyttäreensä. Tuomio vuonna 2015 tehdyistä pahoinpitelyistä tuli Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta tammikuussa. Mies puolustautui kertomalla toimineensa kulttuuriinsa kuuluvalla tavalla.

  Ketkä haluavat näitä machokulttuurista tulleita, naisetko, jotka haluavat tosi miehen. Tosiasiassa he ovat kuitenkin henkisesti lapsia, olen huomannut. Tai sitten ehkä sellaiset miehet jotka tykkäävät miehistä ja siksi vaatimalla vaativat fanaattisesti maahanmuuttoa.

 5. Oi, Kuumakalle on noinkin kuuma. En yhtään ihmettele että vaimoke lämpesi kovasti.Varmaan fiksukin vaikka rasistinen maailma ja miehen herkkyys on hetkellisesti pakottanut miesparan vääriin valintoihin.
  Kyllähän tässä vanhempikin hybristofiili aktivoituu pian kirjeenvaihtoon jos se johonkin johtaisi.

  • ”Vanha vitsi” valtamediassa. Häivytetään kultamunan oikea etninen tausta niissä tapauksissa, jotka ovat negatiivisia. Jos tämä sälli olisi taluttanut tien yli mummon, siten olisi hehkutettu Suomen vuosikulutuksen sähköä verran ihka oikealla kansallisuudella ja YLE:n tuoliin istumaan suvakki-toimittajanaisen kyynelehtevien silmien alle. Tässä lyhyt oppimäärä suvakismin ja valtamedian saloihin.
   Lopuksi likasankojuornalistin avissista saatu tieto. Nainen on äärisuvakki ja toimii matujen rahtaamisjärjestössä omassa kaupungissaan muitten ”tyttöjen” kanssa. Paska osui tuulettimeen. Ja uskokaa se sivuasia, että tähän olemme syyllisiä me, jotka tästä kirjoitamme ja PAHEKSUMME. Sillä meillä valkoisena ylivallan ja kaiken taakan kantajina ei ole oikeutta, vaan syyllisiä olemme ME SUOMALAISET MIEHET!!! Tässä oli länsimaisen ÄÄRIFEMINISMIN lyhyt oppimäärä.

 6. Miksi on vetkuteltu lähestymiskillon antamisessa Voisko tästä syyttää poliisia kun vaan tonkii vihapuheita vaan ei auta murhamiehelle edes lähestymiskieltoa Matut saa tehdä mitä vaan mutta niitä suojellaan älyttömästi Kyllä minä ainakin pyrin matun kiertämään kaupoissakin Ei tiedä mitä ne tekee ystävältäni meinas viedä nahkalaukun roottorista onneksi sain matun naamasta kiinni ja nostin sen pystyyn lähti karkuun kun siihen tuli mies kanssa Ihan järjetöntä kun päättäjät esittää ettei murhasta sais edes kirjoitella onks ne kaikki vihreitä päättämässä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.