Lue Tampereen kuorma-autoiskusta vastuun ottaneen ekoterroristijärjestön tiedote kokonaisuudessaan

14

Muunmuassa nykysuomi kirjoitti eilen Tampereella tapahtuneesta tuhotyöstä, jossa neljä valion kuorma-autoa poltettiin yrityksen toimipisteen kentälle. Kaikki autot oltiin sytytetty erikseen palamaan ja vahingot nousevat satoihin tuhansiin euroihin. Alueelta on n. klo yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa. He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä/pastellivärinen takki/huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

Aamulehden tietojen mukaan poliisi tutkii parhaillaan radikaalin eläinoikeusliikeen nettisivuillaan julkaisemaa ”tunnustusta”, jonka mukaan se olisi syyllinen kuorma-autojen polttamiseen. Direct action-sivulla julkaistussa tiedotteessa, tai ”toimintapäiväkirjassa”, kuten ekoterroristit sitä itse kutsuvta, kerrotaan seuraavaa:

”Halusimme osoittaa tekomme kaikille kaapatuille ystävillemme. Sytytimme palamaan neljä kuorma-autoa jotka olivat yhden maan suurimman maitoyhtiön, Valion omaisuutta. Aktio tapahtui Tampereella aikaisin tiistai-aamuna. Useat solumme jäsenet ovat halunneet iskeä tähän kohteeseen jo pitkän aikaa. Uskoaksemme tekomme syistä ei tarvinne kertoa paljoa enempää: maitoteollisuudella on pitkät tuhon, julmuuden ja kidutuksen perinteet tätä planeettaa, sen ekosysteemiä ja sen asukkaita kohtaan. Kuten ystäviämme lehmiä ja metsiä kohtaan, joita käytetään julmasti hyväksi ja murhataan tai tuhotaan maidon tuotannon vuoksi.”

Tekstin lisäksi tiedotteen oheen on liitetty aamulehden uutisen yhteydessä käytettyjä valokuvia. Rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo poliisin tutustuneen kirjoituksen sisältöön ja tutkivan sen mahdollista aitoutta.

-”On mahdollista, että kirjoitus pitää paikkansa. Tutkimme sitä parhaillaan. Ekoterrorismilla on täällä pitkät perinteet.”

Poliisi ei silminnäkijöiden havainnoista huolimatta voi varmuudella sulkea useampienkin epäiltyjen ilmaantumista.

-”Vielä tässä vaiheessa ei pysty sanomaan, liittyykö asiaan muita henkilöitä, koska emme tiedä teon motiivia varmuudella. Ainahan se on mahdollista.”

Lähde: directaction.orgAamulehti 

Mainos

14 KOMMENTIT

 1. Nämä pojat eivät tiedä julmuudesta mitään. Siispä se pitäisi heille näyttää ja ”kokemuttaa” kaikkien sääntöjen ja kommunistissa yhteiskunnissa korkeinmaksi taiteeksi nostetun ”tieteen alan” mukaisesti irroitta liha luista jne.
  Jos nämä kusipäät ammuttaisiin ilman muodollisuuksia. Suomen luonto voisi paljon paremmin ja lehmät, metsät, sontasittiäiset, leppäkertut, päästäiset ym. eivät tietäsi tästä ”heille” myötätuntona osoitetun tuhotyöntekijöiden likvidoimisesta hyttysen paskan vertaa ja sitäpaitsi sillä ei olisi niille mitään merkitystä kuin se, että maitoautoista leviävät myrkylliset kaasut eivät rasittaisi faunaa nyt kuvaillulla sankaritarinalla.
  Eilisessä kommentissa osuin härän silmään, joten taas tuli todistettua oikeaksi wanha suomalainen sanonta tai sitten kansainvälinen: ”Sokeakin kana löytää joskus jyvän.”

  • ”Eilisessä kommentissa osuin härän silmään”

   Niin kuka osui?,

   ”Hupparit. Valion autoja. Antifa valkoista maitoa vastustamassa?”

   Näin kirjoitti ensimmäisenä kommentoijana eräs nimimerkki Jeppes 😉

   Mutta joo, tekijöiden tulosuunta kertoo että niitä saa (taas) hakea Peltolammin opiskelijataloilta, joka on eräitä vihervamma-anarkismin pesäkkeitä Tampereella. Myös kumiluotilaineen on nähty vyöryvän sieltä keskustaa kohti, ilmeisenä tarkoituksenaan mennä vastavirtaklubille Pispalaan tankkaamaan kiljupöntön pohjilta hiivaproteiinia jotta tämä yhden ”miehen” läskitsunami olisi sitten juhlakunnossa itsenäisyyspäivän riennoissa.

   • Pidä pointsit itselläsi. Minulle se ei ole tärkeää. Minua kiinnostavat ainoastaan nykysuomen Nykysuomessa olevat uutiset ja tapahtumat, jotka kertoilevat niiden tekosista joista pääosa kommentaattoreista ei pidä alkuunkaan. Jos joskus riemastuu epäsuomalaisesti jostain on se tosisuomalaisesti ammuttava alas, sillä toisen suomalaisen pään polkeminen alas on sitä suurinta kansallisurheilua jääkiekon jälkeen, vaikka tyypin voi pitkin hampain tunnustaa pelaavan samassa joukkueessa. Enpä kovin paljon rehvastellut kun vielä lopuksi laitoin itseäni väheksyvän (peri -suomalaisesti, mutta sekään ei riittänyt!) sananlaskun.
    Tästä lähtien on paskan sama kuka sanoo ensin mitäkin ja milloin. Enpä ihmettele tätä Suomen mielipideilmastoa yhtään, joka on aina ollut yhtä tunkkaisen pieruinen kuin 1930-luvun tukkikämppien miehiä täynnä oleva residenssi.

 2. Tekijöillä täysi tuki viranomaisilta. Yksi korkea viranomainen kuului kyseenalaisen järjestön hallitukseen. Toinen poseeraa twitterissä kuuluisan anarkistin kanssa. Kolmas ei noteeraa terroristien välistä vihapuhetta koska he kuuluvat etniseen vähemmistöön. Joten emme tiedä, emme pysty kommentoimaan ja ainahan se on mahdollista. Niinpä niin.

 3. Olis pojatkin hyvä saada mukaan lehmän poikimiseen kun synnytyskramppi jää päälle ja lehmä rupeaa tunkemaan kohtua ulos. Siinä sitten katselis kun poikia heikottais sanois:”Työnnä se kohtu nyt takaisin sisään mutta puhdista se ensin”. Ja kun pojat kohtukävyistä repisivät kalvoja ja painaisivat kohtua sisään, niin saattaisi autojen polttelu unohtua. Viimeistään siinä vaiheessa kun emätin omellaan karhunlanjan vahvuisella langalla kiinni niin pojat olis ketarat oikosenaan lattialla ja taju kankaalla.

  Että tervetuloa todelliseen elämään ”kaupunkien kasvatit”.

 4. Pitäs varmaan näitä yrityksiä vahtia yöaikaan niinkuin itänaapurin isommissa kaupungeissa kuulemma vahditaan yrityksiä: muutama verenhimoinen schäfer kiertämään kuormurikenttää ja ne kuuntelevat käskyjä vain kalashnikoveilla varustetuilta vartiomiehiltä, jotka pitävät koppiaan kentän laidalla. Eikä hurtilla todellakaan ole kuonokoppia.

 5. Vai että valion omaisuutta? Ei kaikki jakelu yms. autot ole valion omaisuutta, vaikka siinä ne tarrat onkin kyljessä.
  Kyseessä on usein yksityinen liikennöitsijä joka urakoi esim. valiolle.
  Nyt ne tunarit vielä tunnustivat tekonsa. Jospa saaataisiin Tampereen seudun lehtiin artikkeli kuka ne autot oikeasti omisti!

 6. Käykääpä katsomassa tuolla sivustolta, millaisiEläinten ”ystäviä” he ovatkaan.
  Abortteja kanan poikasille, lemmiki kaupan lukot liimattu,jotta eläimiä ei voida hoitaa…. satoja toimenpiteitä, jotka aiheuttavat kärsimystä myös eläimille. Olis remmille töitä.

 7. Napa täynnä nugetteja ja lasten tekemät vaatteet päällä on hyvä kirjoitella manifesteja orjien kasaaman tietokoneen välityksellä.

 8. Niin kauan kun näitä naamiopellejä hyysätään terrorismi jatkuu. Kiinni ja jalat ja kädet poikki, loppuu turha autojen polttelu. PS: Muistin virkistämäksi kettutytöt parinkymmenen vuoden takaa vapautuivat korvauksista. Kehuivat vielä että kannatti tehdä tihutyö koska eivät saaneet siitä mitään ongelmia koska koko keissi meni veronmaksajien piikkiin. Nyt menivät sitten duuniin puhtailla papereilla ilman pelkoa siitä että vouti käy tilillä. Näin Suomessa.

  • No, joutuivat kyllä harjoittamaan sen pari kymmentä vuotta ihan vitunmoista köyhäilyä sillä välin kun muut ikätoverinsa elivät elämää.

 9. Kommarikakarat, jotka eivät tiedä vittuakaan kommunismista. Kettutyttöjen tarhaaminen kiellettävä! Nyt pitää lypsää 1000 lehmää lisää ja tulehduttaa niitten utareet, Onko kuningas olo?

 10. Tämähän on sitä valtiovallan erityisessä suojeluksessa olevaa ja hyväksymää terrorismia! Eihän antifan väkivalta ja vahingonteko ole rikollista. Hyvän asian puolesta voi vähän irroitella ja poltella ruohon lisäksi autoja!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.