Mauri Peltokangas: Monikulttuurisuus oli Porvoossa p*rseestä!

9

Suorasukaisilla kannanotoillaan itselleen suuren seuraajajoukon Facebookissa kerännyt Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas ei säästele sanojaan tälläkään kertaa, kun kommentoi maanantaista Porvoon tapausta, jossa ulkomaalaistaustainen mies puukotti 3-vuotiaan lapsensa leikkipuistossa kuoliaaksi ilmeisesti huoltajuusriitojen motivoimana.

Peltokangas kirjoittaa:

”Järkyttävää, että maailma on näin paha…

Monikulttuurisuus näytti rikkautensa porvoossa. Minulla, ja uskon, että myös sinulla alkaa olemaan mitta täys tätä helvetin ”ihanuutta” kohtaan.

En ole tietoinen, että mikään muu arvopohja, kuin yksi 1,6 miljardin henkilön vaalima rankaisee lastaan äärimmäisellä väkivallalla.. selittäköön kuka tahtoo ja mitä tahtoo. Monikulttuurisuus oli porvoossa perseestä!

Vaikka kaikkialla ja jokaisen uskonnon alla on hyviä ja pahoja ihmisiä mielestäni se uskonto, mistä ei saa puhua ilman, että joku mielipidepoliisi vetää sinulta sananvapauden pois, ei saa koskaan päästä valtauskonnoksi Suomessa, koska sen mukana on jo saapunut ja saapuu 100% varmasti paljon ääripahaa!

Ei ranskalainen, eikä yksikään euroopan kulttuuri ole sitä, mitä Porvoossa lehdistön mukaan ranskalainen kulttuuri sai isän tekemään lapselleen!

Suomalaiset! Laittakaa nyt perkele herätyskellot jo soimaan!

Me saamme tulevassa vain sitä mitä itse tähän maahan tilaamme.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

3-vuotiaan lapsensa puukottanut on ulkomaalaistaustainen – Motiivina huoltajuuskiistat?

9 KOMMENTIT

 1. Keneltä on järki mennyt Tätä tapahtumaa ei muka olis saanut kirjoittaa edes lehdissä Miks täytyis suojella murhaajaa kun oikein harkiten hakenut tytön ja murhannut Kukahan vastais miks näitä matuja suojellaan niin älyttömästi Pitäishän kertoa lukijoille TOTUUS

  • Matuja suojellaan, koska suvakit on vajakkeja ja muutenkin mielenterveysongelmaisia. Sellaiset tätä maata hallitsee tällä hetkellä (lehdistö etunenässä).

 2. Omapahan oli lapsensa, nämä teot ei poistu maailmasta ne tehdään sitten jossain muualla. Pahuus on täällä läsnä, tehtävämme on rakastaa lähimmäistä ja tehdä väsymättä hyvää ,vain tällä tavoin voimme taistella pimeyttä vastaan.

  • Joo mutta ei sitä pahuutta maailmalta tänne tarvi kuskaa loisimaan verorahoilla.

 3. Pahaa ei pidä puoltaa,rajoja ei olisi kannattanut avata ollenkaan.Kummasti mielessä pyörii sankari vainajat jotka taisteli itsenäisen Suomen puolesta.Rajat pitäisi olla ketä tänne lasketaan ja miten paljon.

 4. Joopa joo, ylekin uutisoi, että isä on kotoisin Ranskasta, Karibialta, Afrikasta, mikähän tässäkin on totuus?

 5. Jo on raukkis mies, kun ei uskalla puhua siitä, mikä taho oikeasti on sitä sananvapautta ottamassa pois.

 6. se on se islamin usko tuhon ja väkivallan uskonto,ei niitä auta hyssytellä perkele,ei ne tulevaisuudessa meidän päitä silittele!!!!

 7. Noilla islamisteillä ja matuilla ei tule olemaan tulevaisuutta täällä. Itse en nouse edes linja-autoon jos sen kuski on matu. Pysäytän kyllä ja totean ovella, että ei pysty ja jatkan matkaani kävellen. Kaupan kassalle jää ostokset samasta syystä. Elämä on valintoja.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.