Porissa tänään kaksi koulu-uhkausta – Opettajaa ja oppilasta uhattiin teräaseella

4

Porissa kaksi eri tapahtumaa kahdessa eri koulussa 15.11.2017.

Porin Noormarkussa, Museotiellä, olevassa koulussa oppilas uhkasi opettajaa teräaseella aamulla kello 08.00 jälkeen. Tapahtuma sai alkunsa kahden oppilaan välisestä riidasta, jota rauhoittamaan mennyttä opettajaa uhattiin teräaseella. Opettaja oli saanut uhkailevan koululaisen hallintaan ennen poliisin saapumista.

Porin keskustassa, Cygnaeuksen koulun alueella, aamupäivällä kello 10.00 jälkeen toisen koulun oppilas uhkasi suusanallisesti ja teräaseella verkkoaidan takaa välitunnilla ollutta koululaista.

Tekoon epäilty oli poistunut paikalta uhkaamisen jälkeen ja poliisi tavoitti hänet myöhemmin toisaalta.

Tapahtumat eivät liity toisiinsa, henkilövahinkoa ei ole aiheutunut, uhkailijat ovat viranomaisten huostassa.

Kaikki osalliset ovat alaikäisiä, koulupäivä on jatkunut normaalisti, eikä tapahtumista ole aiheutunut vaaraa yleisölle.

Tapaukset ovat poliisin tutkinnassa ja poliisi tekee yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhoitoviranomaisten kanssa.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää, mikäli aihetta on.

Artikkelikuvan koulu ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

Mainos

4 KOMMENTIT

  1. Haiskahtaa etniselle värinälle -ruåtsista tuttu koulumellakointi on rantautunut myös meille impivaaraan -siellä nämä taistelut ovat jo normaaliin arkeen kuuluvia tapahtumia.

  2. ”Poliisi tiedottaa asiasta lisää, mikäli aihetta on.” Hmm… Poliisi on ilmeisti kaiken lisäksi vielä tullut värisokeaksikin, kun syyllisen etnisen taustan toteaminen paikanpäällä ei hetimiten onnistu, mikä merkitsee taas sitä, ettei piltin kuvaa ja nimeä saada heti lehtiin paraatipaikalle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.