Turun puukottajalle tappouhkauksia – Sairaala turvautui tehovartiointiin

5

Turussa tapahtuneen puukotuksen epäiltyä tekijää hoitaneen Turun yliopistollisen keskussairaalan sairaalajohtaja Petri Virolainen kertoi Turun Sanomille epäillyn saamista uhkauksista.

– Sairaala sai useita soittoja, joissa puukottaja uhattiin tulla tappamaan. Oudot reppumiehet yrittivät päästä yleisöltä suljetuille hoito-osastoille. Tämä aiheutti henkilökunnassa turvattomuutta.

Uhkausten vuoksi sairaala-alueelle järjestettiin puolentoista viikon ajaksi erikoisvartiointi. Vartiointi ulottui koko kantasairaalan alueelle ja sen kohteena oli koko kantahenkilökunta.

Yhden kerran vartijat onnistuivat estämään ainakin yhden paketintuojan aikomukset päästä Turun puukotuksesta epäillyn Abderrahman Bouananen luokse.

– Mies oli kantasuomalainen. Hänen aikeensa jäivät epäselviksi, sillä hän ei suostunut jättämään viestiään tai pakettiaan toimitettavaksi eteenpäin, Tyksin turvallisuuspäällikkö Jussi Rapeli kertoo.

Lähde: TS

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Onko olemassa mitään siirtolaiskulttuurin osa-aluetta jota ei säestäisi vakava ja konkreettinen väkivallan ilmapiiri?

    Tuleeko Bagdad ja Kabul mukana aivan kaikkialle minne nämä leviävät?

  2. ”Oudot reppumiehet yrittivät päästä yleisöltä suljetuille hoito-osastoille. Tämä aiheutti henkilökunnassa turvattomuutta.”

    Mitä helvettiä henkilökunnalla on muka pelättävää? Olisivat jättäneet ovet auki ja menneet kahvipaussille antaen reppumiehille työrauhan.

  3. Se on semmoista suomessa että suomalaiset ei iloitse jos matu tappaa niitä Iloitsihan tää porukka vokissa kun nainen kuoli järkyttävää

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.