Liikennevirasto sulkee tänään Raaseporin turman tasoristeyksen – ”Välitön vaara tieliikenteen turvallisuudelle”

2

Liikennevirasto sulkee Skogbyn tasoristeyksen Raaseporissa toistaiseksi johtuen tasoristeyksen käytön aiheuttamasta välittömästä vaarasta tieliikenteen turvallisuudelle. Leksvallintien kohdalla radan ylittävä Skogbyn tasoristeys suljetaan torstain 16.11.2017 aikana. Korvaavat kulkuyhteydet kulkevat Leksvallin sekä Skogbyn seisakkeen tasoristeyksien kautta.

Raaseporissa 26.10.2017 Skogbyn tasoristeyksessä sattuneen vakavan tasoristeysonnettomuuden jälkeen Liikennevirasto on yhteistyössä Trafin ja Raaseporin kaupungin kanssa arvioinut tasoristeyksen turvallisuustasoa.

Liikennevirasto on yhteistyössä Trafin ja Raaseporin kaupungin kanssa päätynyt siihen, että liikennöinti kyseisessä tasoristeyksessä on keskeytettävä siihen saakka, kunnes tasoristeyksen turvallisuustasoa on saatu parannettua tai alueen liikennejärjestelyjä kokonaisuudessaan on parannettu.

Päätöksen perusteena on myös Onnettomuustutkintakeskuksen 15.11.2017 julkaisema kyseiseen tasoristeykseen liittyvä onnettomuusuhkailmoitus.

Liikennevirasto käynnistää lisäksi suunnittelun radan ylittävien liikenneyhteyksien pysyvästä järjestämisestä Leksvall-Skogby -alueella.

Lähde: Liikennevirasto

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Onhan se hyvä että sulkee, mutta tarvitaanko aina tällaisia tragedioita ennenkuin mitään tehdään? Jos kerran kyläläiset ovat tienneet risteyksen vaaralliseksi jo vuosia ja junakuljettajatkin ovat aina ajaneet siihen sydän kylmänä, niin miksi tämän on annettu jatkua näinkin pitkään?

    Onko ihmishenget uhrattavissa ”vihreiden arvojen” vuoksi? Pitääkö junien ajaa tasoristeyksissä niin lujaa sen vuoksi että junat olisivat houkuttelelevampia kuin autot? Miksi keinotekoista epätasapainoa ylläpidetään ihmishenkien kustannuksella? Miksei näihin paikkoihin rakenneta heti valmiiksi puomeja/eritasoristeyksiä?? VR:llä on rahaa niin paljon kun se haluaa käyttää. Kyse ei ole rahasta, kyse on ahneudesta, omahyväisyydestä ja halusta.

  2. Jos Suomi olisi terve järkinen kuten esim. Sveitsi, joka käyttää budjettinsa oman maansa kehittämiseen ei olisi tälläisiä surmanloukkuja, jossa nuoret, vanhat ja keski-ikäiset veronmaksajat menettävät henkensä vain siksi, etteivät kulloisenkin hallituksen ministerit saa siitä yhtä suurta näkyvyyttä ja kunniaa kuin maailman turuilla ja toreilla viedessään taas jälleen kerran roopeankkamaisen rahasäkin banaanivaltion diktaattorille, jolla mukamas parannetaan maailmaa ja ostetaan itselle virkaa korkeassa kansainvälisessä ylikansallisessa järjestöstä suomalaisen veronmaksajan selkänahasta revityillä rahoilla, joita hän itse ei tule koskaan näkemään tai puhumattakaan että hyötymään. Tätä voi todellakin kutsua äärimmäistä hurskautta kuvaavaksi tilaksi, jossa vasen käsi ei tiedä mitä oikea käsi tekee.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.