Oletko joskus unohtanut minne parkkeerasit auton? Nämä kolme ainakin olivat

0

Kolme hauskaa esimerkkitapausta, kaksi Saksasta ja yksi Scotlannista.

Uusin tapaus sattui Saksan Frankfurtissa. Mies parkkeerasi oman autonsa vuonna 1997 ja unohti minne. Mies oli jopa varma siitä, että auto oli varastettu ja ilmoitti siitä poliisille. 20-vuotta myöhemmin vanha teollisuushalli oli saanut purkutuomion. Purkua haittasi vaan mysteeriauto hallissa. Työmiehet ottivat poliisin yhteyttä, että selvittäisivät kenen autosta on kyse. Tapausta tutkittiin ja omistajaksi selvisi 76-vuotias mies, joka oli 20-vuotta taakseppäin parkkeerannut autonsa halliin.

Toinen Saksalainen tapaus sattui miehelle joka parkkeerasi autonsa Münchenissä. Miehelle maistui kierros baareissa ja seuraavana päivänä autoa ei enää löytynytkään. Mies etsiskeli autoaan kaksi vuotta tuloksetta ja ilmoitti sen kadonneeksi lopujen lopuksi. Poliisit löysivät auton noin 4 kilometrin päästä miehen asunnosta.

Kolmas tapaus sattui Scotlatilaiselle miehelle Manchesterissa. Mies lähti Stonerosesin keikalle ja unohti mihin autonsa jätti. Viiden päivän etsintä ei tuottanut tulosta ja mies ilmoitti autonsa varastetuksi. Auto löytyi kun löytyikin kuusi kuukautta myöhemmin samasta paikasta mihin se oli parkkeerattu. Miestä löytö ei varmasti hymyilyttänyt, koska parkkimaksuja oli puolessa vuodessa kertynyt yhteensä 5000 puntaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.