Tiedätkö jotain Tampereen valion tuhotyöstä? Luvassa merkittävä vihjepalkkio

Poliisi on jatkanut viime maanantain ja tiistain välisenä yönä Tampereen Nekalassa, Ahlmannintie 66 sijaitsevan Valion toimipisteen pihassa tapahtuneen törkeän vahingonteon tutkintaa. Teon yhteydessä on poltettu neljä kuorma-autoa. Kuorma-autot eivät ole Valion, vaan yksityisten yrittäjien omaisuutta.

Ekoterroristit ovat ilmoittaneet internetissä ottavansa vastuun teosta, jolla aiheutettiin useiden satojentuhansien eurojen suoranaiset aineelliset vahingot. Tämän lisäksi yrittäjille ja heidän työntekijöilleen aiheutuu huomattavia taloudellisia vaikeuksia. Poliisi pitää ilmoittautumista uskottavana ja se on tällä hetkellä päätutkintalinja.

Oheisessa kuvassa epäillyt kävelevät Kuokkamaantien suunnasta Mäntyhaantielle. He kulkevat paikalla olevan kentän läpi tulevaa väylää ja ylittävät kadun jatkaen kohti tekopaikkaa 14.11.17 klo 00.35.

He ovat poistuneet tekopaikalta n. 01.10 ja paenneet Ahlmannintietä tulosuuntaansa.

Asian selviämiseen johtavasta tiedosta maksetaan merkittävä vihjepalkkio.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Tiedätkö jotain Tampereen valion tuhotyöstä? Luvassa merkittävä vihjepalkkio

  • 17.11.2017 at 00:13
    Permalink

    Kauankohan poliisi ja poliittiset päättäjät suojelevat näitä antifa-heppuja? Olisiko tämä ollut Vasemiston paremmalle väkivallalle se viimeinen niitti?

    Reply
  • 17.11.2017 at 05:00
    Permalink

    Eikö hengenheimolaisella kommunisti Li Anderssonilla ole kommenttia tapauksen tiimoilta. Nyt vain puolustelemaan näiden idioottien terroritekoja niin kannatus lähetee nousuusn raketin lailla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.