Transrotuinen mies sanoo syntyneensä väärään rotuun – Tuntee olevansa filippiiniläinen (video)

4

Floridan Tampassa asuu alunperin Adam-niminen mies, joka tunnetaan nykyisin nimellä Ja Du. Hän uskoo syntyneensä väärän rotuisena. Hän tuntee olevansa filippiiniläinen, joten hän ajelee ympäri kotikaupunkiaan violetilla tuk tukilla, joka thaimaalainen versio kolmipyöräisestä skootterista. Tuk tukeja käytetään paljon myös Filippiineillä. Mies kutsuu itseään transrotuiseksi.

Itsensä aasialaiseksi tunteva floridalainen ihastui filippiiniläiseen kulttuuriin ja ruokaan vuosia sitten. Adam oli katsonut History Channelin ohjelmia Filippiineistä, ja tunsi heti syvää yhteyttä trooppisen saarivaltion kansakunnan kanssa. Niinpä hänestä tuli filippiiniläinen Ja Du.

Ja Du kertoo oheisella videolla rakastavansa filippiiniläistä ruokaa ja musiikkia. Hän elää elämäänsä filippiiniläisten tavoin toivoen, että muut kunnioittaisivat hänen identiteettiään. Hän on perustanut Facebookiin oman tukiryhmän transrotuisille. Ryhmästä tykkää tällä hetkellä 175 Facebook-käyttäjää.

Katso video mainoksen alapuolelta.

Lähde: YouTube

Mainos

4 KOMMENTIT

 1. Ennen vanhaan tällaiset mielenterveyspotilat suljettiin sairaaloihin paranemaan. Ja sieltä päästiin avihoitoon vasta kun käytös oli pidemmän aikaa ollut normaali.

  Mikä siinä on että tiettyjen ihmisten kaikkia ikkuja pitää sietää ja niiden pillin mukaan pitää tanssia kokonaisten kansakuntien? Eihän tämä ole normaalia aivotoimintaa. Tällaiset mielipiteet kertovat vakavista aivosähkötoiminnan häiriöistä. Ehkä pitäisikin alistaa jokainen näin käyttäytyvä avojen magneettikuvaamiselle, ennenkuin hänelle myönnetään mitään ”erivapauksia”. Ja jos sieltä löytyisi poikkeavuuksia, niin sitten niitä korjattaisiin.

  Aikoinaan poppamiehet pukeutuivat naisiksi ja kävelivät takaperin saadakseen erilaisen näkökulman asioihin. Mutta nyt ei ole kyse siitä. Kyse on ”pikkulasten oikkujen toteuttamisesta”.

 2. Mitäpäs jos joku kaunis päivä sitä hoksaisi että sitäpä on perkele syntynyt transmammonaaliseksi ihmiseksi, eli tuntuu että pitäisi olla pirun rikas, mutta kun ei ole sitä rahaa, mammonaa. Tätähän kaipuuta pitäisi sitten kanssaihmisten kumartaen kunnioittaa ja yhteiskunnan hoitaa asia varoillaan niin että antaa sen verran reippaasti rahaa että rahatransu voidaan katsoa rikkaaksi. Sitten sitä olisi eheytynyt. Ja vielä eheytyneempi olisi mitä enemmän hoidettaisiin mammonaa.

  Eihän nyt transihmisen voida antaa rikkinäisenä elää kitkutta ja kärsiä, eihän?

 3. Iiiiihahahaaaa kaikille!

  Koska olen translajinen, tunnen olevani hevonen ihmisen ruumiissa! Iihahaa ihanaa onhan ratsastaa. Sain vain lajiini sopivat leegot ja laskutaidon, nyt haluan viimein eheytyä täysin ja 90% varmuudella aion ensi viikolla mennä lajinkorjausleikkaukseen ja hormonihoitoon.
  10% todennäköisyydellä olen sen jälkeen aito hepo! <3

  Monilajisuus on rikkaus, mutta mitenkäs se fyysinen rakkaus lajien välillä? Nyt en jaksa muistaa oliko se 10% laillista ja 90% moraalisesti oikein vai toisinpäin tai jotain sinnepäin, sori siitä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.