Ville Tavio: Yhdenvertaisuusvaltuutettu rikkoo lakia ja hyväksyy kantaväestön syrjinnän

Perussuomalaisten juristikansanedustaja Ville Tavio ottaa Uuden Suomen blogissaan kantaa yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiin jutussa, jonka Nykysuomikin otti aiemmin syksyllä esille tässä artikkelissa. Kyseessä on siis tapaus, jossa noin 2 500 euron kuukausipalkkaan johtavaan varasto- ja hyllytystyön työharjoitteluun hyväksyttiin vain maahanmuuttajia.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ei kuitenkaan ryhtynyt asiassa toimenpiteisiin. Hän katsoi, ettei voida riittävän yksiselitteisesti ja selvästi olettaa, että kyse on syrjinnästä tai muusta yhdenvertaisuuslain vastaisesta menettelystä.

Tavio pitää ratkaisua vääränä, sillä yhdenvertaisuuslain pykälä 12 jätettiin ratkaisussa täysin huomiotta. Siinä sanotaan, että erilaisen kohtelun oikeuttamisen tulee perustua työtehtävien laatuun.

Tavion mukaan yhdenvertaisuusvaltuutetun vastauksessa ei tällaista tulkintavaihtoehtoa ole tapaukseen liittyen esitetty. Laki ei anna mitään perustetta sallia maahanmuuttajien suosimista varastotyöhön tai työharjoitteluun pääsyssä, Tavio kirjoittaa.

Tavio pitää erikoisena myös yhdenvertaisuusvaltuutetun arviota, että maahanmuuttajat olisivat huomattavasti kantaväestöä huonommassa työmarkkina-asemassa varasto- ja hyllytystöissä.

Lähde: US

5 thoughts on “Ville Tavio: Yhdenvertaisuusvaltuutettu rikkoo lakia ja hyväksyy kantaväestön syrjinnän

  • 16.11.2017 at 11:49
    Permalink

    On se kauheeta miten suomessa on syrjintä sekä rasismi kantaväestöä kohtaan sallittua. Miksi suomalainen on omassa maassaan b-luokan kansalainen?

    Reply
    • 16.11.2017 at 12:05
      Permalink

      Rikolliset vallanpitäjät.

      Reply
  • 16.11.2017 at 13:25
    Permalink

    Sipilä, Orpo nettoavat maahanmuuttajista. Oma kansa ei tuota herrojen vakuuskuoriin mitään, eli ovat rupusakkia. Sen takia nämä musut ovatkin A-ryhmää joita kannattaa raahata tänne. Raiskaukset ja muut rikokset ovat pieni miinus mutta ei mainittava kunhan rahaa lypsetään vokeilla.

    Reply
  • 16.11.2017 at 15:20
    Permalink

    Yhdenvertaisuusvaltuutettu onkin itse pahin sortaja.Ei helkkari mitä touhua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.