Kouluampumisuhkaus Sipoossa – poliisi otti oppilaan kiinni

1

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tutkii koulu-uhkausta, joka kohdistui Sipoon Keudaan torstaina 16.11.2017.

Koulun oppilas oli julkaisut Snapcahatissa videon, jossa hän lataa pistoolimallista asetta useamman kerran ja ilmoittaa samalla, että huomenna (pe 17.11) ei kannata tulla kouluun.

Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäillyn oppilaan torstai-iltana. Kuulusteluissa oppilas on kertonut, että kyseessä oli pila. Rikoksesta epäilty on syntynyt vuonna 2000 ja asiaa tutkintaan nimikkeellä laiton uhkaus. Poliisin arvion mukaan kouluun ei tällä hetkellä kohdistu uhkaa.

Poliisi ei tiedota asiasta enempään tutkinnan tässä vaiheessa.

Mainos

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.