Pariisissa tuhannet seksinostajat saivat sakot

3
BEP/PATRICK GHERDOUSSI/LA PROVENCE Illustration sur la prostitution

Pariisissa 1142 ihmistä on saanut sakot uuden lain voimaantulon jälkeen.

Ranskassa 2016 astui voimaan laki joka kieltää seksin ostamisen. Itse prostituutio on maassa laillista, mutta ostaminen kiellettyä. Kiellettyä on myös bordellit, parittaminen ja alaikäisen myyminen.

Sakko seksin ostamisesta voi olla jopa 1500-3750 euroa.

Ranskan valtiolla on kokeiluja, missä autetaan prostituoituja. Tällä hetkellä kokeiluun on osallistunut seitsemän henkilöä. Kokeilu on osana taistelua prostituutiota vastaan Ranskassa.

Inspiraation lakiin ja uusiin kokeiluihin tuli Ruotsista, joka aloitta samanlaisen toiminnan jo vuonna 1999.

Lähde: Washingtonpost

3 KOMMENTIT

  1. Miten prostituutio voi olla laillista mutta kaupankäynti ei?? Prostituutiohan perustuu juuri vaihdantaan, yleisimmin rahaan. Ammattilainen antaa vartalonsa ja kokemuksensa käyttöösi ja saa siitä rahallisen korvauksen.

    Ja sitten ostajaa sakotetaan… Mielipuolista. Olisi avoimet bordellit kuten Saksassa. Sielä prostituoiduilla on unionit ja lääkärintarkastukset säännöllisesti. Ja kun se tehdään avoimesti on hintatasokin kohtullinen.

  2. Ottamatta kantaa itse asiaan,mutta särähti korvaan tuo mallia Ruotsista.Rehellisesti kun katsoo Ruotsin menoa tänä päivänä,niin kannattaako sieltä ottaa mallia moneenkaan asiaan.Euroopan maista vaarallisimpia ja pommeja +ammuskeluja enemmän kuin monella sota-alueella.Puhumattakaan muista rikoksista.Kannattaisi lähinnä käyttää Ruotsia esimerkkinä miten ei kannata tehdä.

  3. Jokaisessa avioliitossa miehet JOUTUVAT ostamaan sitä seksiä, paljon enemmän kuin mistään kaduilta. Ostaminenkö on sitten rikollista, kun vaimot PAKOTTAVAT miehet rikollisiksi. Saatanan kaksinaismoralistit! Ja Watun femakot! Sairasta touhua.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.