Peräkontissa matkustanut valtiosihteeri selvisi suullisella huomautuksella – Myönsi teon

Helsingin poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan liikennerikkomuksesta, jonka epäillään tapahtuneen Kesärannantiellä 11. kesäkuuta 2017.

Esitutkinnassa selvisi, että liikennerikkomuksesta epäilty meni auton takakonttiin ja kulki siellä muutaman kymmenen metrin matkan yleisellä tiellä noudattamatta tieliikennelain mukaista turvavyön käyttövelvollisuutta.

– Tapahtumalle ei ollut ulkopuolista silminnäkijää, mutta epäilty on myöntänyt teon. Poliisi on antanut epäillylle suullisen huomautuksen. Kesärannantie on yleistä tietä, mutta käytännössä siitä liikennöidään vain yhdelle kiinteistölle, joten liikenne on melko vähäistä. Kuljetuksessa ei aiheutunut muille kuin epäillylle haittaa. Annettu huomautus katsotaan riittäväksi seuraamukseksi tässä asiassa, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi on lopettanut esitutkinnan, eikä asiaa lähetetä syyttäjälle syyteharkintaan.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Peräkontissa matkustanut valtiosihteeri selvisi suullisella huomautuksella – Myönsi teon

  • 17.11.2017 at 14:05
    Permalink

    Nämä Uuvatti-Loikkarit valehtelivat vielä mediassa ettei pidä paikkaansa. Kuka enään uskoo näihin pelleihin. Simon Elo uhoaa että vaaleissa Smurffipuolue kuulemma kasvaa vielä suuremmaksi. Simon syö vääriä sieniä.

    Reply
    • 17.11.2017 at 17:43
      Permalink

      Oikein pässiin päähän ei edes sieni pure.

      Reply
  • 17.11.2017 at 14:37
    Permalink

    Voisiko joku tiivistää, miksi valtiosihteeri oli takakontissa?

    Reply
    • 17.11.2017 at 15:00
      Permalink

      Koska kyseessä on isojen poikien tottelevainen puudeli ja koiria nyt kuljetellaan peräkonteissa.

      Reply
  • 17.11.2017 at 18:08
    Permalink

    Käsittääkseni myös kuski rikkoi lakia vaarantamalla kyytiläisen turvallisuuden. Ja muutaman kymmenen metrin matkalla ne suurimmat kolhut yleensä tulee joten ei kelpaa lieventämään.

    Reply
  • 17.11.2017 at 20:45
    Permalink

    Olen joutunut muutamankin kerran myöntämään poliisille tekemäni liikennerikoksen – välittömästi (vaatimattomia ylinopeuksia),Siitä huolimatta on sakkoja kirjoitettu. Peräkonttimiehellä on suhteet poliisiin kunnossa,kun huomautuksella selviää. Toisaalta,eikö kuljettaja olekin auton toisessa päässä,siis maksaja mahdollisille sakoille… Peräkonttimies ei kuulemma paljastanut kuljettajan nimeä? Onkohan poliisi tulkinnut,että tätä autoa ajetaankin takapaksista käsin?

    Reply
  • 18.11.2017 at 03:11
    Permalink

    Ja nyt kun on tullut jälleen kerran todistetuksi että päätön ministeri Sipilä valehtelee eikä ole rehelliseksi tunnettu Suomen kansalainen, niin koska hänet erotetaan tai eroaa itse?

    Media? Poliisi? Haloo?

    Reply
  • 18.11.2017 at 13:13
    Permalink

    Sipilä ei eroa eikä puolue kaverit häntä erota. Hallitus puolue johto rikastuu ja pullistuu kansa vain köyhtyy ja kurjistuu. Silti tyhmä kansa noita äänestää.

    Onko mitään uutta luvassa jos ei tyhmempikin aatu ja pirkko avaa silmiänsä ja käy äänestämässä. Sillä meillä on yksi puolue enää jäljellä PS joka ei ole myynyt itseänsä ja aatteitansa Sipilä bisneksissä

    Reply
  • 19.11.2017 at 09:19
    Permalink

    Miten se nyt, arv. poliisi? Eihän valtiosihteeri ilmeisesti voinut olla auton kuljettaja, joka on vastuussa autolla ajosta? Miten kontissa ollut salamatkustaja on voinut joutua poliisin moitteiden kohteeksi? Valtiosihteeri on ilmeisesti mennyt yksityisalueella tai ainakin ajoväylien ulkopuolella auton ns. tavaratilaan. Eikö kuljettajan pidä aina tutkia ennen ajoon ryhtymistä, että kaikki sääntömääräiset asiat ovat kunnossa. Toivon poliisilta selvitystä. Siis ovatko kaikki muut tahot syyllisiä paitsi auton kulkettaja?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.