Lordi Jacob Rothschildin pelätään kuolleen Buckinghamshiren lento-onnettomuudessa

Lordi Jacob Rothschildin pelätään olevan neljän Buckinghamshiressa tapahtuneessa lento-onnettomuudessa kuolleen joukossa. Onnettomuudessa pienlentokone ja helikopteri törmäsivät toisiinsa ja molempien alusten matkustajat sekä lentäjät kuolivat onnettomuudessa.

Viranomaiset eivät ole toistaiseksi nimenneet onnettomuuden uhreja ja huhut kertovatkin salaperäisyyden johtuvan Lordi Rothschildin kuolemasta. Yksikään lähde ei vielä ole kyennyt varmistamaan tai kumoamaan huhuja, mutta kaksipaikkaisen helikopterin lentotietojen mukaan se oli ollut ilmassa vain 15 minuuttia ja ottaen huomioon Rothschildin omistaman tilan massiivisen koon, yli 22 neliökilometriä, uhrien joukossa saattaa hyvinkin olla Rothschildin talossa ainakin vieraana ollut henkilö.

Yön aikana asiasta ovat kirjoittaneet kymmenet pienemmät mediat ympäri maailman ja nykysuomi seuraa tilannetta, päivittäen uutista tarvittaessa.

Lähde: Vogue, usatoday24x7

9 thoughts on “Lordi Jacob Rothschildin pelätään kuolleen Buckinghamshiren lento-onnettomuudessa

  • 18.11.2017 at 14:36
    Permalink

    Ei aiheuta kyyneleitä -päinvastoin!

    Reply
  • 18.11.2017 at 19:44
    Permalink

    Hmm… Kun otetaan huomioon että maailma ei olekkaan edennyt pankkiirien haluamaan suuntaan vaan vastavoimat ovat iskeneet kovemmin kuin kuviteltiin, niin ei olisi yllätys että Rtchieldien omaisuus kokisi uusjaon. Valta on jo vaihtunut eivätkä vanha pysty pitämään sitä käsissään enää pitkään.

    Reply
    • 18.11.2017 at 20:18
      Permalink

      Valitettavasti valta on kaukana vaihtumisesta. Asiat ovat menneet juuri heidän haluamaansa suuntaan. Heidän valtansa on tiukempi kuin koskaan ennen historiassa. Yksi vanhus ei paljon hetkauta sinne tai tänne.

      Reply
  • 18.11.2017 at 20:17
    Permalink

    AIVAN SAATANALLISEN I KÄVÄ TULEE TUOTAKIN NULKKIA.RO

    Reply
  • 18.11.2017 at 20:27
    Permalink

    En iloitse toisen kuolemasta, mutta kyseisen suvun maine ei aiheuta hurraa huutoja.

    Reply
  • 19.11.2017 at 11:39
    Permalink

    Pelätään kuolleen 🙂 kirjoitti Vogue

    Reply
  • 29.11.2017 at 14:40
    Permalink

    Vaikka yksi Mustekalan lonkero katkeaa, kasvaa heti kymmenen tilalle. Eivät verenimijät tappamalla lopu. Pahuuden määrä on vakio, joka tosin kasvaa kumulatiivisesti aina siihen pahempaan suuntaan.

    Reply
  • 29.11.2017 at 15:25
    Permalink

    Pelätään? Ei vaan toivotaan.

    Reply
  • 30.11.2017 at 08:22
    Permalink

    Rothschildien suvulla/imperiumilla arvioidaan olevan vähintään 1000 miljardin omaisuus.

    ”Retired management consultant Gaylon Ross Sr, author of Who’s Who of the Global Elite, was apparently told in 1998 that the combined wealth of the Rockefeller family was approx $11 trillion and the Rothschilds $100 trillion…”

    http://www.trueactivist.com/secrets-of-the-elite-why-forbess-rich-list-doesnt-include-the-wealthiest-families-on-the-planet/

    Tuon tiedon perusteella Rothschildien omaisuus olisi 1000 miljardia x 100.

    Miksi Rothschildit eivät ole Forbes lehden listalla?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.