Miehen epäillään ajaneen suurella ylinopeudella päin punaisia liikennevaloja ja polkupyörällä suojatietä ylittäneen naisen päälle – kuljettaja pakeni paikalta

Raumalaisen, vuonna 1998 syntyneen miespuolisen henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään vammantuottamukseen Rauman Karjalankadun ja Nortamonkadun risteyksessä 18.11.2017 n. klo 13.46.

Miehen epäillään suurella ylinopeudella ajaneen Karjalankatua kohti satamaa ja ajaneen päin punaisia liikennevaloja ja polkupyörällä suojatietä ylittäneen naisen päälle. Kuljettaja poistui paikalta pysähtymättä ja tavoitettiin puolisen tuntia kolarin jälkeen kotoaan Raumalta.

Auto on poliisin hallussa ja epäilty on otettu kiinni ja kuulustelussa myöntänyt yliajon. Alle jäänyt vuonna 1959 syntynyt nainen kuljetettiin Medihelin kyydissä sairaalaan vakavasti loukkaantuneena.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.