Teini kaapattiin viideksi päiväksi – 20 miestä raiskasi ennen pakoonpääsyä

14-vuotias teinityttö kaapattiin ja huumattiin viideksi päiväksi. Tapaus selvisi, kun tyttö kiipesi ikkunasta ulos alusvaatteillaan ja poliisi sattui juuri olemaan paikalla.

Tapaus sattui Coventryssä Englannissa. Tytön kaappasi 3 miestä, jotka ovat saamassa syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miehet olivat laittaneet tytön kuvat deittipalstalle ja väittivät tytön olevan 18-vuotias. Tyttö oli vankina ja huumattuna viiden päivän ajan. Tämän viiden päivän aikana tytön kanssa yhdynnässä ehti olla parikymmentä eri miestä.

Kidnappaajien nimet ovat Jake Cairns, 21, Brandon Sharples, 20, ja Jack McInally, 21.

Cairns sai syytteet myös tytön alastonkuvien levittämisestä ja hyväksikäytön järjestämisestä. Cairns oli käyttänyt deittisivuilla omaa sähköpostiaan ja omaa pankkitiliään.

Tytöstä oli tehty katoamisilmoitus aiemmin.

Rikkomukset tapahtuivat kesäkuussa 2015 ja miehet ovat edelleen pidätettyinä ja odottavat tuomiota mikä tulee arviolta tammikuussa.

Lähde: independent

 

2 thoughts on “Teini kaapattiin viideksi päiväksi – 20 miestä raiskasi ennen pakoonpääsyä

  • 20.11.2017 at 05:33
    Permalink

    No nyt vois sanoa että valkoista roskaväkeä. Arabien tavat alkavat tarttua. Linnaan jossa veikkaan ei ole häävit oltavat, sitä alinta saastaa.

    Reply
  • 20.11.2017 at 12:10
    Permalink

    Sääli, että Englannissa ei ole enään kuolemantuomiota.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.