Charles Manson on kuollut

0

Monia murhia 60-luvulla suunnitellut Charles Manson on kuollut. Hän kuoli sunnuntai-iltana 83-vuotiaana. Mediat kertoivat viime viikolla, että Manson on kuolemansairas ja että hänen poismenonsa on luultavasti lähellä.

Manson aikaansai vuonna 1969 murhasarjan, jossa hänen kulttinsa jäsenet surmasivat Kaliforniassa kahdeksan ihmistä. Manson ei itse suoranaisesti osallistunut surmatöihin. Hän sai vuonna 1971 kuolemantuomion seitsemästä murhasta.

Kalifornian osavaltio totesi kuolemantuomion perustuslain vastaiseksi vuonna 1972, ja Mansonin tuomio muutettiin elinkautiseksi.

Kuuluisin Mansonin ryhmän surmaamista uhreista oli näyttelijä Sharon Tate, ohjaaja Roman Polanskin kahdeksannella kuulla raskaana ollut vaimo. Taten lisäksi neljä muuta hänen kotonaan vieraana ollutta ihmistä surmattiin samalla.

Lähde: Reuters

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.