Mauri Peltokangas: Olemme syvällä kurassa – Saimme mitä tilasimme

8

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas on jälleen antanut runsaslukuiselle seuraajajoukolleen luettavaa Facebookissa. Peltokangas kirjoittaa:

”On mielipiteitä ja mielipiteitä..

Jokainen meistä tiedostaa, että Suomi on EU:n liekassa ja vankasti. Kymmenet tuhannet direktiivit ovat ajaneet ylitsemme jo vuosia… nyt katselemme vierestä, kun tilanne vain pahenee.

Tiedättekin jo varmaan, että seuraavaksi EU sanelee, kuinka paljon joudumme ottamaan vastaan hyväkuntoisia ukkoja savanneilta, jotka jättävät hätää kärsivät taakseen ja pakenevat elintasoaan. Me emme tulevassa enää asiaan voi vaikuttaa. Meille tullaan ja sillä selvä. Saimme mitä tilasimme. Mepeistämme vain Jussi Halla-aho vastusti kyseistä asiaa parlamentissa Suomen etua ajaen.

Hyvinvointivaltioko? no joo.. hetken vielä tällä menolla. Edistyksellinen länsimaa? no ei siltä enää näytä!

Olemme niin syvällä kurassa, että tänään meidän Suomalaisten päivän ongelmaksi nousee pelko sanajärjestyksestä. Miten ilmaista itseään sallitusti. Miten puhua, ettei riko täysin kuvitteellista ”lakia” vihapuheesta. Jossain vaiheessa jostain joku veti määritelmän vihapuheesta ja sillä tiellä ollaan yhä..

Puolestani kaikki vihapuhesyyttelijät ja faktoista mielensäpahoittajat saa painua tuskansa kanssa sinne minne aurinko ei paista. Vihapuhetta ei määritellä Suomen laissa. Sitä ei siis ole. On vain mielipiteitä ja niitä tulee suvaita 😉”

Lähde: Facebook

 

8 KOMMENTIT

 1. Miksi luopua kansallisvaltioista? Matutkin haluavat omat valtionsa.
  Ennustan että eteläiseen Ruotsiin syntyy oma itsenäinen kalifaatti lähivuosikymmeninä. Ja Euroopassa tulee sisällissotia, tai siis muslimien aloittamia aseellisia itsenäisyyssotia.

 2. Vihapuhetta Facessa, kirjoitin viidakosta ja simpasseista ja kuukauden banni heti niskaan. Edellinen banni tuli kun kommentoin maturaiskaajaa. Sanasta raiskaus tuli banni. Ensinmäinen oli kaikista naurettavin, mainitsin ”Valkoinen pipo ” sanan. Se riitti ja esto tuli. Sananvapaus kadonnut ja takaluukku matkustamisesta tullu pop Suomessa. Varmaan sana Takaluukku on kiellettyjen sanojen listalla.

 3. Jos matuilla on täällä niin hyvä olla, niin vaihdetaan maita. Me sinne välimeren lämpöön ja matut tänne.

 4. Mitä meille suomalaisille oikein tapahtuu kun me tulemme isoiksi? PISA-iässä pärjäämme hyvin mutta siinä ei kysytäkään mitään ihmisen elämään ja fiksuuteen liittyvää. Sitten vanhempana me annamme muilta mailta kaukaisilta tulleiden matkalaisten ”uunottaa” oikein olan takaa. Käytännön asioissa olemme ihan ”ulalla”. Osaamme nippa nappa sytyttää nuotion mutta tanssi siinä ympärillä jo kangertaa. Raja kulkee siinä että osaamme kerätä sisäänpääsymaksun kun Ozzy Osborne viihdyttää meitä mutta sitten sen taloudellisen ajattelun pää tulee vastaan. Me olemme höveleitä tarjoamaan velaksi ottamallamme rahalle kaikille muille paitsi suomalaisille. Olemmeko me ikuisesti kiitollisuuden velassa ihmisille jotka päättävät vaan tulla turistina tänne Pohjolaan? Miksi muualla maailmassa suomalaisten pitää maksaa ylläpidosta? Missä on maat jotka ottavat suomalaisia eläteiksi?

 5. Paljon on myös sellaista mitä emme ole tilanneet.

  Liikenneviraston johtajalle junailtiin eläkevirka. 6800 euron kuukausipalkalla varustettu virka luotiin Liikenneviraston pääjohtajalle Antti Vehviläiselle tyhjästä, ilman julkista hakumenettelyä. Vasta kun asia vuoti julkisuuteen Vehviläinen erosi ”uudesta virastaan”.

  Arvatkaa miltä tuntuu kun tavallinen suomalainen hakee avointa työpaikkaa ja nämä saatanan syöttöporsaat juonivat tällaisia suojavirkoja jotka vielä revitään veronmaksajien selkänahasta!

  Mitään seurauksia ei tule näille paskiaisille.

  Nyt tämä verovaroilla elätettävä pummi on saanut suojaviran Viestintävirastosta!

  Tässä pari kuvaa näistä virkamiesrotista. Vasemmalla kyseinen pummi Vehviläinen ja oikealla toinen rotta jolle hyväveli järjestelmä petasi paikan toisesta virastosta. Wihlman siirtyy liikenteenturvallisuusvirastosta liikkeneviraston pääjohtajajaksi. Arvatkaa kuka nimitti hänet virkaan. Pääministeri Juha Sipilä.

  https://hs.mediadelivery.fi/img/978/d5f7cf92239848d4b90c0a53dd12f065.jpg.webp

  Pankaa nimet ja naamat muistiin.

 6. Pääministeri Juha Sipilän johtama hallitus ja ministeri Anne Berner taas asialla. Ei kiinnosta tasoristeysten eikä suomalaisten turvallisuus. Vaikka liikenneministeriön edessä olisi kymmenen metriä leveä ja syvä monttu tiessä, näitä rottia ei voisi kiinnostaa enempää. Heitä kiinnostaa vain että oma perse pysyy tukevasti johtajan tuolilla ja palkka kasvaa vaikka lopputulos on kuin juosten kustua.

  Eikö näille suomalaisten veronmaksajien kiusaajille pitäisi antaa erityinen joululahja. Sellainen joululahja jota eivät koskaan tule unohtamaan.

 7. Palautetaanpa mieliin Pauli Vahteran ansiokas kirjoitus Liikaa virkamiehiä, liikaa palkkaa, liikaa valtaa, liikaa tuhlausta

  Suomessa on liikaa virkamiehiä = kalliita suojatyöpaikkoja. Näillä on ylisuuret palkat joiden päälle tulee vielä lisät ja bonukset tyhjäntoimittamisesta. Tulos on yhtä kuin nolla. Valtaa on liian paljon, mielivallaksi asti. Tämä johtaa tuhlailuun kun istuu pohjattoman rahasäkin päällä eikä oteta vastuuta mistään.

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/08/10/liikaa-virkamiehia-liikaa-palkkaa-liikaa-valtaa-liikaa-tuhlausta/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.