Muistisairas 86-vuotias Tapio Simola kadonnut Huittisissa

0

86-vuotias Tapio Simola on lähtenyt kotoaan Huittisista Savenvalajankadulta eilen 19.11.2017 kello 7 aikaan aamulla, eikä häntä ole tavoitettu tämän jälkeen.

Simola on noin 175 cm pitkä ja ikäisekseen hyväryhtinen. Simola on lähtenyt liikkeelle punaisella rollaattorilla, jossa musta kori. Simola liikkuu hyvin.

Vaatetuksena Simolalla on katoamishetkellä ollut mustat housut, musta takki, jossa edessä valkoista kuviota, sekä päässään tumman vihreä talvilippalakki.

Poliisi pyytää alueen asukkaita tarkistamaan ulkorakennuksiaan siltä varalta, että Simola on hakenut yösijaa avonaisista rakennuksista.

Mikäli tapaat Simolan, pyydetään siitä ilmoittamaan hätäkeskukseen p. 112.

Muut havainnot Simolasta pyydetään ilmoittamaan numeroon 0500886030.

Päivitetty klo 15.30: Huittisista kadonnut vanhus on löytynyt 20.11.2017 menehtyneenä. Asiassa ei epäillä rikosta. Poliisi jatkaa tutkintaa kuolemansyyn tutkintana. Asiassa ei tiedoteta enempää. (Poliisi)

Lähde: Poliisi

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.